Дві битви «Діназу» з «Колосом»

Вівторок, Квітня 23, 2019 - 17:24

Команди порівну поділили очки в першості України.

Черговим суперником діназівських команд в юнацькому чемпіонаті України став ковалівський «Колос». Першими на штучне поле «Лютіж Арени» вийшли команди U-17. На жаль, підопічним Олександра Гончарова, до складу яких входили переважно вихованці 2003 року народження, не вдалося витиснути максимум з тих моментів, які вони створили біля воріт суперника. Натомість гості вже на початку матчу забили один м’яч, котрий і схилив шальки терезів на їх користь – 1:0. Всі спроби «Діназу» U-17 уникнути поразки і взяти хоча б нічию нічим не увінчалися.

Склад «Діназу» U-17: Напісочний, Шостак, Ізотов, Воронін, Панасюк, Добровольський, Москальчук, Орлач, Донець, Жовтенко, Підлужний. Заміни: Скляров, Півень, Александров, Семененко, Говорун.

«Пропустивши гол на старті, ми далі мали непогані шанси забити, але той же Москальчук (на фото) не використав свої моменти, як в першому, так і в другому таймі, - ділиться враженнями Олександр Гончаров. – А підсилити кимось з лави запасних виявилося складно. На жаль, перед грою випали Лисневич та Бельшев і це кадрові проблеми з якими довелося грати. «Колос» виявився досить силовою й фізично готовою командою, але з якою цілком можна боротися за перемогу».

«Діназу» U-15 добитися успіху над ровесниками з ковалівського «Колосу» (5:1) допомогли два швидкі голи, котрі команда провела на початку зустрічі. В обох випадках відзначився форвард Нижник, котрий використав свої виходи віч-на-віч з голкіпером. Навіть коли гостям вдалося скоротити розрив впевнені дії діназівців призвели до третього м’яча у виконанні Пінчука. По суті цей гол повністю заслуга Калашніка, який спрямував м’яч в ціль і той котився вже в пусті ворота, то Пінчук в останню мить підштовхнув снаряд в сітку. По перерві він відзначився ще раз. Після удару Нижника й сейву голкіпера Пінчук першим встиг на добивання, переправивши м’яч у ворота. Завершальну крапку в цьому поєдинку поставив Ніканоров, котрий розрізав оборону «Колосу» і спрямував м’яч у ближній кут.

«Діназу» U-15: Кузуб, Чередник, Єрмачков, Калашнік, Вихляєв, Саленко, Крижановський, Андрющенко, Пінчук, Ковальов, Нижник. Заміни: Бойко, Крікужас, Савинець, Пархоменко, Онуфрійчук, Ніканоров, Гайдук.

«Після попереднього матчу ми трохи перебудували тактичну схему і, як бачимо, воно принесло результат, - констатував Олександр Гончаров. – З перших хвилин спробували задіяти високих пресинг, що й змусило оборону «Колосу» помилятися. Такі матчі приносять справжнє естетичне задоволення».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери