Другій команді не вдалося здолати «Десну»

Неділя, Червня 2, 2019 - 10:42

Залишившись в меншості наша команда зазнала прикрої поразки.

«ДЕСНА» (Погреби) – «ДІНАЗ-2» (Вишгород) – 3:1

Голи: Влаєв (60), Є.Воробей (73), Аландарєв (90+2) - Костюшко (67). 

«Десна»: Гришаков, Магаляс, Влаєв, Фурсенко, Бруєнко (Аландарєв, 81), А.Якимлюк, Петрусенко (Всев.Руженцев, 90+1), Насімі (Степаненко, 46), Козюберда (Постоловський, 58), Данилов (Човча, 88), Є.Воробей (Антонов, 90+2).

«Діназ-2»: Прудніков, Бортовський, Александровський, Дорошенко (Канавін, 81), Заїка (Ковтун, 71), Малинич (Подоль, 58), Лаврінченко, Шамрай (Пелагенько, 76), Ходаківський (Влад.Лукаш, 90), Костюшко, Клименко (Климчук, 68).

Вилучення: Александровський (66).

Вояж в Погреби виявився невтішним для другої діназівської команди. Вже з перших хвилин поєдинку стало помітно, що не всі наші гравці спіймали ігровий ритм і повністю включилися в процес. Саме тому певні проблеми почали з’являтися на правому фланзі, де діяли Андрій Дорошенко та В’ячеслав Малинич. Утім, «Десні» до перерви так і не вдалося скористатися похибками опонентів. В свою чергу «Діназ-2» також намагався огризатися час від часу і створювати напругу в обороні господарів.

Перший тайм виявився безгольовим, а після відпочинку глядачі потішилися аж чотирма забитими м’ячами. Перший з них «Десна» провела після стандарту. Минуло кілька хвилин і діназівці організували результативний випад. Віктор Лаврінченко обіграв кількох суперників і віддав чудовий пас на Дениса Костюшко, котрий метрів з дев’ятнадцяти пробив точно в ціль. Варто відзначити, що в цей час «Діназ» уже грав в меншості, адже друге попередження в матчі отримав Аристарх Александровський і змушений був достроково залишити поле.

Господарі сповна скористалися чисельною перевагою в завершальні двадцять хвилин поєдинку. Спочатку вони вийшли вперед, а вже в доданий арбітром час провели третій гол. Та якби гості більш вдало діяли в завершальній стадії атак, то перевага «Десни» не була б такою суттєвою й закономірною.

У наступному турі «Діназ-2» очікує битва з діючим чемпіоном області, бзівським «Авангардом». Оскільки наш суперник цієї суботи проведе повторний поєдинок фіналу Кубку України серед аматорів на Харківщині, то гра чемпіонату області відбудеться трішки пізніше. Ймовірно, стартовий свисток на «Лютіж Арені» прозвучить у понеділок 10 червня о 18 годині.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери