Дощова середа і злива голів у Шпитьках

Середа, Травня 1, 2019 - 18:34

Вишгородські резервісти не зуміли стримати натиск господарів.

«ДЖУНІОРС» (Шпитьки) – «ДІНАЗ-2» (Вишгород) – 5:1

Голи: Апанчук (18, 45, 70), Костяний (51), Курята (90+2) — Ходаковський (62).

«Джуніорс»: Румянцев (Максименко, 83), Наконечний (Науменко, 13), Доценко, Ремезовський (Бабюк, 77), Яременко (Мамотенко, 77), Осадчий, Скляренко, Нечай (Чорновол, 69), Костяний (Лящук, 59), Алієв (Курята, 72), Апанчук.

«Діназ-2»: Данілевський, Подоль (О.Лукаш, 59), Дорошенко, Блазунь, Заїка, Литченко (Чернишов, 74), Ізотов (Канавін, 84), Ходаковський (Климчук, 86), Малинич (Клименко, 77), Шамрай (Пелагенько, 65), Долженко.

Наш «Діназ-2» втратив ще одну можливість закріпитися в середині турнірної таблиці вищої ліги. Поступившись в гостях з плачевним рахунком, підопічні Анатолія Блазуня опинилися на одинадцятій сходинці після п’яти турів. Прикро, але варто констатувати, що в поєдинку проти «Джуніорса» зі Шпитьків у вишгородців було небагато шансів на позитивний результат, бо вони з великими потугами створювали реальні загрози воротам господарів.

Варто відзначити, що перед зустріччю найбільші клопоти у наставника «Діназу-2» виникли щодо воротарської позиції. Слава Прудніков пропускав матч через необов’язкове вилучення, Юрій Храмов травмувався, а Дмитро Павлушенко відправився на Паску до батьків, тому в заявку потрапив один Микита Данилевський, котрий і зайняв місце в «рамці». Інші позиції вдалося підсилити гравцями першої команди. На жаль, бажаного позитивного результату це не принесло.

«Джуніорс» вже з перших хвилин продемонстрував серйозність своїх намірів, коли після подачі зі штрафного Ігор Наконечний головою спрямував м’яч трішки вище воріт. Невдовзі форвард Олександр Апанчук теж головою пробив прицільніше і потрапив у перекладину. Не можна сказати, що господарі в стартові хвилини мали велику перевагу. Так, вони тиснули, перш за все, з акцентом на свого високого центрального нападника, маючи тільки кілька напівмоментів біля воріт «Діназу-2». І саме в одному з них відкрили рахунок.

Як не прикро, але повноцінним співавтором у цьому епізоді став наш голкіпер Микита Данилевський, котрий у не складній ситуації віддавав передачу партнеру й просто потрапив у ногу Олександра Апанчука. М’яч після цього легенько закотився за лінію воріт. Правда, на 33-й хвилині Микита трішки реабілітувався, врятувавши команду від неприємностей, та перед самісінькою перервою нічого не зміг вдіяти аби ліквідувати провал захисників на вході в штрафну. Знову ж таки Олександр Апанчук зряче спрямував шкіряну кулю в нижній кут. Міг форвард «Джуніорсу» до перерви оформити хет-трик, але на третій доданій хвилині гостей знову виручила перекладина. Між цими епізодами «Діназ-2» на 41-й хвилині подав підряд два кутові і це була перша реальна напруга у володіннях Ігоря Румянцева.

Якщо брати загалом, то другий тайм діназівці провели активніше й гостріше, створивши кілька небезпечних моментів. До того ж, їм вдалося уникнути «сухої» поразки. Владислав Литченко потужно пробив, а Микита Ходаковський першим встиг на добивання м’яча, котрого парирував голкіпер «Джуніорсу». Але це все нівелювали три голи господарів. Два з них (Костяний та Апанчук) забили головою, а завершальну крапку, скориставшись неузгодженістю діназівців, в додатковий час поставив Віктор Курята.

В суботу, 4 травня, на «Діназ-2» чекає чергове випробування. О 17 годині на «Лютіж Арені» вони прийматимуть «Асканію-Флору» з Калинівки.  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери