«Діназу» не вдалося перервати безвиграшну серію

Субота, Листопада 16, 2019 - 17:44

Долю зустрічі у Вінниці вирішила одна помилка.

«НИВА» (Вінниця) - «ДІНАЗ» (Вишгород) – 1:0

Гол: Загорулько (47).

«Нива» В:  Гурідов, Калітов, Виздрик, Дворовенко, Федорук (Когут, 90+2), Загорулько, Демченко, А.Брижчук, Т.Брижчук, Громок (Рогозін, 75), Браславський.

«Діназ»: Крупниченко (Капаністий, 80), Крохмаль (Ізотов, 53), Корешков, Гарбар, Дмитренко, Петренко, Ічанський, Бовтрук (Зубленко, 90), Бриженко, Авдалян (Терещенко, 65), Марченко (Помазан, 70).

Поєдинок у Вінниці діназівці розпочали досить агресивно, одразу продемонструвавши, що мають бажання перервати власну неприємну серію. Вже на першій хвилині партнери відправили вперед Тамаза Авдаляна, котрий віддав пас трішки назад під удар Артему Марченко – голкіпер Максим Гурідов виявився на висоті. Невдовзі чудову нагоду відкрити рахунок мав Вадим Бовтрук, але його потужний удар здалеку знову парирував страж вінницьких воріт. Стримавши стартовий натиск «Діназу», господарі в свою чергу провели гостру контратаку і тільки майстерність Олексія Крупниченко, який вийшов вперед і звузив кут обстрілу не дозволила Олекандру Демченко спрямувати м’яч в сітку.

Та це був всього лиш поодинокий епізод біля воріт вишгородців у першому таймі, бо територіальною та ігровою ініціативою вони володіли дуже впевнено. І на 34-й хвилині створили найкращий стовідсотковий шанс аби забити. В цьому епізоді пощастило Максиму Гурідову. Після передачі Артема Марченко з кількох метрів головою пробивав Тамаз Авдалян, але прилетів точно в руки голкіперу, котрий в цей момент просто переміщався по лінії воріт.

Ніяких передумов на те, що по перерві у «Діназу» розпочнуться проблеми не було. Але вже на 47-й хвилині «Нива» скористалася помилкою оборони суперника та гарячкуватим виходом далеко вперед Олексія Крупниченко й відкрила рахунок. Випередивши всіх, Артур Загорулько одним дотиком спрямував м’яч в ціль. Після цього стрункість колективних дій підопічних Володимира Бондаренко дала збій. Як не намагалася команда знову повернути собі ініціативу, це їй не вдавалося. Натомість, у господарів справи пішли на лад і вони почали достатньо агресивно турбувати гостей. Лишень певні неточності в завершальних стадіях атак залишали рахунок незмінними.

За 13-ть хвилин до завершення основного часу на «Діназ» звалилася ще одна неприємність. Отримав ушкодження їх голкіпер Олексій Крупниченко й оскільки вже тривалий час в лазареті перебуває його колега Іван Крикнін, то місце у воротах змушений був зайняти номінальний форвард Роман Капаністий. Він не пропустив і навіть зробив один сейв, врятувавши команду від неприємностей. Але й забити гостям не вдалося. Хоча наприкінці зустрічі вони завзято кинулися вперед і мали навіть нагоду забити та Олексій Бриженко ледве дотягнувся до паса партнера й штовхнув м’яч повз ворота.

Таким чином, ситуація в середині турнірної таблиці групи «А» стала дуже щільною, бо чотири колективи розташувалися поряд. Трішки прояснити або ще більше заплутати її може перенесений матч «Діназ» - «Поділля», який відбудеться в середу в Демидові. Початок зустрічі о 13 годині.  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери