Діназівці зустрілися з «Арсеналом»

Четвер, Квітня 19, 2018 - 11:32
,

Вишгородці провели матчі першості області.

В середу команди академії відправилися до Білої Церкви, де зіграли чергові поєдинки чемпіонату Київської області. «Діназ» U-17 (тренер Андрій Гірча) влаштував гольову перестрілку з ровесниками місцевого «Арсеналу», фінальний свисток рефері зафіксував нічию 2:2.

Початок зустрічі був за вишгородцями, котрі вже на першій хвилині могли відкрити рахунок. Клименко вискочив віч-на-віч з голкіпером білоцерківців, але переграти його не зумів. Отримавши територіальну та ігрову перевагу, діназівці почали створювати і транжирити свої моменти. Клименко, Слободянюк, Негінський на трьох створили стільки моментів, що їх вистачило б на цілий сезон та забити так і не змогли.

В другому таймі малюнок гри не помінявся. Діназівці атакували, але реалізація шкутильгала на обидві ноги. Занадто захопившись спробами забити гості пропустили два випади суперників. Такі повороти частенько підкошують команду, але гравці «Діназу» U-17 знайшли в собі сили і зуміли досягти позитивного результату. Спочатку Негінський замкнув флангову передачу, а потім він же створив пенальті, змусивши захисника зіграти рукою. Пенальті холоднокровно реалізував Подоль. На останніх секундах матчу Клименко взагалі міг вирвати перемогу та не вийшов переможцем у цій дуелі.

«Діназ» U-17: Солонуха, Подоль, Панасюк  (Рачеєв, 65), Кабиш, Жовтенко, Корнієвський, Гайдейчук (Науменко, 60), Клименко, Негінський, Слободянюк (Скапенко, 65), Ізотов.

«Потішило те, що команда створила багато гольових моментів, але ось їх реалізація підвела, - сказав Андрій Гірча. – Все ж відзначу всіх гравців, попри те, що пропустили два необов’язкові голи. В скрутний момент не впали духом і зуміли відігратися».

Результат матчу «Діназу-2004» (тренер Олексій Чернишов) зовсім не порадував. Команда пропустила одинадцять «сухих» м’ячів і повернулася додому в пригніченому настрої. Хоча у вишгородців і були шанси уникнути такої ганебної поразки, але Костюкевич, Маковишен, Потебенько не реалізували їх. Ось хто виходив на поле: Кочубей, Ковшун, Корж, Коросташивець, Костюкевич, Соловей, Маковишен, Скляров, Бондар, Потебенько, Богініч. Заміни: Прочанкін, Напісочний, Купін.

А напередодні перший склад «Діназу-2004» зіграв поєдинок вищої ліги чемпіонату Києва з «Вишневим», в якому вони здобули перемогу 2:0. Дублем у цьому матчі відзначився Меда, котрий перший м’яч забив головою, а в другому епізоді вдало зіграв на добиванні. Склад команди; Самойленко (Кочубей, 55), Калашнік, Меда, Гайдук, Костина, Пироженко (Корж, 50), Краснощок, Овсієнко (Роженко, 40), Сологуб, Кирієнко, Чередник.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери