Діназівці зібрали мізерний результат у битві з «Колосом»

Вівторок, Квітня 24, 2018 - 10:52

Вишгородці задовільнилися всього одним заліковим пунктом.

В черговому турі чемпіонату України до Лютежу завітали юнаки ковалівського «Колосу».  Першими на поле вийшли команди U-17. На жаль, підопічним Андрія Гірчі не вдалося зберегти власні ворота в недоторканості та здобути хоча б нічию – фінальний свисток зафіксував перемогу гостей з рахунком 2:0.

Неприємності для «Діназу» U-17 розпочалися вже на першій хвилині матчу, коли «Колосу» вдалося відправити м’яч в сітку. Правда, майже одразу Негінській міг зрівняти рахунок, але після флангового проходу пробив повз ціль. Маючи територіальну та ігрову перевагу, господарі нарощували тиск на ворота суперника, але забити так і не змогли. Натомість ще до перерви пропустили вдруге після виконання ковалівцями кутого. Згодом Гайдейчук міг скоротити рахунок, коли пробивав з-за меж карного майданчику  та голкіпер «Колосу» виручив свою команду, витягнувши м’яч з «дев’ятки».

Діназівці не знизили активності в другому таймі. Вони раз за разом накочували атакуючі хвилі на захисні редути гостей – марно. Реалізація вже вкотре підвела вишгородців і позбавила їх залікових очок.

Склад «Діназу» U-17: Солонуха, Подоль, Панасюк, Кабиш (Рачеєв, 65), Ізотов, Жовтенко, Корнієвський, Гайдейчук, Негінський, Клименко (Науменко, 41), Слободянюк (Скапенко, 65).

«Незважаючи на негативний результат, в першому таймі отримав задоволення від дій команди, - підсумував тренер «Діназу» U-17 Андрій Гірча. – Багато що вдавалося в комбінаційній грі, була чудова взаємодія між ланками, добре контролювали м’яч, організовували хороші атаки. В другому таймі ніяк не вдавалося забити і це призвело де нервовості в діях, почали багато помилятися і поспішати. Наприкінці гри міг після кутового забити Ізотов, але знову ж таки занадто надмірне бажання завадило це хотів зробити і в результати удар головою не вийшов. Що ж, таке буває. Не будемо вішати ніс, попереду ще достатньо матчів, в яких треба грати і перемагати».

У матчі між командами U-15 глядачі так і не побачили жодного результативного удару. Було багато боротьби в центральній зоні, опоненти намагалися не поступатися один одному. Зазвичай в таких поєдинках все вирішує один-єдиний точний удар, але нікому не вдалося його зробити. Хоча шансів більше все ж таки мали діназівці, котрі грали першим номером. Та ось пробити оборону «Колосу» підопічним Олександра Гончарова так і не вдалося. За весь матч можна нарахувати десь 7-8 гострих моментів біля воріт гостей, які господарі розтринькали. Ця втрата очок ускладнила боротьбу нашої команди за першу місце в групі.

Склад «Діназу» U-15: Косенко, Олексієнко, Петровський, Пазинич, Воронін, Загладько, Добровольський, Кисіль, Іродовський, Півень, Потебенько. На заміну виходили: Овчарук, Мельниченко.

«Важка, непроста гра. І суперник виявився непоступливим, і ми не зуміли знайти «дірки» та прорвати оборону, констатував тренер «Діназу» U-15 Олександр Гончаров. – «Колос» відверто грав другим номером і це допомогло нам створити чимало гольових моментів. Вкотре підвела реалізація».  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери