Діназівці взяли вольовий і переконливий реванш

Неділя, Березня 25, 2018 - 12:07

В суботу відбувся контрольний поєдинок першої команди.

Перша команда «Діназу» (тренер Володимир Бондаренко) в Лютежі легко розібралася з ФК «Макаровим», здобувши перемогу з рахунком 4:1. Таким чином діназівці впевнено  поквиталися за поразку півторамісячної давності.

Не варто говорити, що на поле наші хлопці виходили з особливим реваншистським настроєм. Як на тренерському містку, так і в складі за цей час відбулися серйозні кадрові зміни, тому цей поєдинок розглядався, як черговий підготовчий етап до офіційного старту сезону. І оскільки наша команда перебуває в стадії становлення, то знову ж таки відбулася певна ротація в складі. Вона також була зв’язана з відсутністю кількох гравців, котрі виступатимуть в «Діназі».

Вишгородці з перших хвилин матчу захопили ігрову ініціативу і намагалися закрити суперника на його половині поля. Макарівці лишень час від часу робили спроби прорватися до воріт господарів. Інколи це їм вдавалося і тоді в дію вступав голкіпер Роман Сивко. Але й він не зміг виручити, коли на 26-й хвилині «Макарів» провів швидку та гостру контратаку . Результативна відповідь «Діназу» могла прозвучати майже одразу. Але спочатку Роман Капанистий пробив повз стійку, а за хвилину захисник гостей виніс м’яч практично з лінії воріт після прострілу Дениса Петренко (на фото). І все ж таки за кілька секунд до перерви «Діназ» зрівняв рахунок. Після кількох відскоків Роман Капанистий спрямував м’яч в ціль.

Другий тайм знову розпочався з голу. Не встигла секундна стрілка завершити перше коло, а діназівці вже вийшли вперед. Дмитро Прима вийшов ударну позицію і пробив точно в «дев’ятку». З кожною хвилиною все помітнішою ставала перевага «Діназу». Практично закривши суперника на його половині, наша команда раз за разом створювала гострі моменти біля воріт «Макарова». Трішки збився приціл у Сергія Долженко, котрий опинявся на вбивчих позиціях, але схоже він приберіг свої голеадорські здібності на регулярний сезон. Чудову трьохходівку розіграли Подоль – Петренко – Міхтуненко, але удар останнього парирувало обличчя голкіпера. Зате чудово в завершальній стадії зіграли інші партнери. На 77-й хвилині Денис Петренко накрутив захисників і потужно пробив – м’яч від перекладини влетів у сітку. А на 88-й хвилині Олександр Жовтенко вдало зіграв на добиванні, встановивши остаточний рахунок матчу після того, як голкіпер відбив потужний постріл Сергія Долженко.

«Що ж, цього разу гра команди виглядала досить цілісно, фрагментами вдавалися непогані комбінації, - констатував Володимир Бондаренко. – Поки що ми награємо зв’язки і є певні огріхи. Ми краще підготовлені фізично і в другому таймі повністю перебігали суперника. Дає свої плоди робота, котру ми провели за цей час в залі. Забили чотири голи, але могли ще й більше. Та це футбол, де не все і завжди реалізується. На цьому тижні три тренування на полі. На суботу підшукаємо хорошого суперника для спарингу».       

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери