Діназівці тричі засмучували «Бучу»

Середа, Жовтня 24, 2018 - 10:36

Вишгородці добре забивали, але здобули одну нічию та перемогу в поєдинках з бучанцями.

В черговому турі чемпіонату області серед дитячо-юнацьких команд в Лютіж приїхав ФК «Буча» аби зіграти два поєдинки з вихованцями нашої футбольної академії. Першими на поле вийшли «Діназ-2008» та ровесники з «Бучі». Всі спроби вишгородців до перерви розпечатати ворота суперників не увінчалися успіхом, хоча моменти для цього були. Зате після відпочинку діназівці забили тричі. Відкрив рахунок Сідельников, спрямувавши м’яч в лівий кут, згодом Пенькний поцілив в ближній кут, а крапку поставив Гладчук. Отож, у підсумку впевнена перемога 3:0.

«Діназ-2008»: Биховченко, Панімаш, Якубчик, Коблик, Вакульчик, Пенькний, Гладчук, Півень, Кийков. Заміни: Сідельников, Іванов, Грищенко, Хайлюк, Сурмай, Кушнір, Ткаченко.

Набагато складніше довелося «Діназу-2007» проти котрого грали на рік старші і фізично міцніші бучанці. Вже на початку поєдинку гості двічі вразили ворота, але невдовзі Латута скоротив відрив, а Тарабан встановив рівновагу. Окрилені успіхом діназівці забили третій м’яч (Дворський), але «Буча» зуміли уникнути поразки, зрівнявши рахунок – 3:3.

«Діназ-2007»: Д.Галка, Шульга, Сингаївський, Степура, Латута, Аксьонов, Заблоцький, Остапчук, Дворський. Заміни: Тарабан, А.Галка.

«Хлопчики «Діназу-2008» самі собі створили проблеми в першому таймі, не реалізувавши кілька моментів, - говорить тренер Микола Слободянюк. – Не завжди проходили атаки через фланги, дуже мало було ефективних підключень. Добре, що все ж таки вдалося прорвати оборону «Бучі» по центру. В другому таймі могли забити ще. То й же Півень головою спрямував м’яч в перекладину всього з кількох метрів, а Дворський, Вакульчик, Пенькний повинні були ще не раз забивати.

«Діназ-2007» провалив початок зустрічі, хоча самі створили першими гольовий момент. Та в результаті пропустили два м’ячі. Добре що проявили характер і не тільки зуміли відігратися, але й вийти вперед. Утім, ейфорія від цього не дозволила команді зберегти перемогу і ми пропустили третій гол. Все ж, хочу подякувати всім за самовіддачу і велике бажання боротися до кінця».

«Діназ-2009» (тренер Геннадій Каплунов) знову завершив поєдинок безгольовою нічиєю. На цей раз команда відправилася в гості до Ірпіня, де розійшлася миром з вихованцями місцевої ДЮСШ – 0:0. Хоча, як зазначив наставник, в матчі було створено чимало гольових моментів, але підвела реалізація. М’яч немов зачарований не хотів залітати у сітку воріт.

«Діназ-2009»: Шаповалов, Підгулько, Білюк, Сердюк Архип, Каплун, Куковенко, Сердюк Тимофій, Ощенко, Сингаївський, Хміль, Пономаренко, Власюк, Михалик, Дехтяренко, Брагарник.

А долю зустрічі ДЮСШ (Ірпінь) та «Діназу-2009» (тренер Ігор Іваненко) вирішив один-єдиний гол, котрий в свій актив записали господарі – 1:0. Утім, напруга в матчі тривала впродовж всього поєдинку і діназівці мали кілька шансів аби уникнути поразки. Та не пощастило.

«Діназ-2006»: Онищенко, Підлісний, Юрченко, Сергієнко, Давидок, Слободянюк, Тарабан, Михайловський, Гризун.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери