Діназівці стали «срібними» в Кубку Гідності та Свободи

П'ятниця, Листопада 29, 2019 - 11:27
, , , , ,

Відбулося закриття футбольного циклу в області.

В селі Щасливому під патронатом голови Київської обласної держадміністрації пройшов одноденний дитячий футбольний турнір серед гравців 2007/08 років народження, в якому взяли участь і вихованці нашої академії. «Діназ-2008» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко) в підсумку посіли друге місце, завоювавши срібні медалі на цих змаганнях.

В стартовому поєдинку вони, завдяки точному удару Пенькного, зуміли розібратися з білоцерківським «Арсеналом» (1:0), потім поклали на лопатки «Фаворит-Бориспіль» 3:0 (Кийков – 2, Пенькний). На шляху до фіналу вишгородці в плей-офф не мали проблем з васильківською ДЮСШ – 3:0 (Остапчук, Кийков, Пенькний). Отож, в битві за головний трофей «Діназ-2008» зустрівся з броварським «Каскадом». Ігровий час не назвав кращого, тому для визначення переможця командам довелося пробивати серію післяматчевих пенальті. В цій футбольній лотереї фортуна посміхнулася броварчанам, котрі й завоювали «золото» турніру. А юні вихованці діназівської футбольної академії повернулися додому зі срібними медалями.

«Дуже цікавий і динамічний вийшов турнір, - говорить тренер Микола Слободянюк. – Він був проведений в екстреному порядку, але пройшов на високому рівні. Головне, що дітям сподобалося, вони отримали цінний футбольний досвід і прекрасні емоції. Так, хотілося взяти перше місце, але ж і суперники прагнули цього. Трішки пощастило «Каскаду». Тепер будемо чекати реваншу».

Під час церемонії нагородження, котру проводили керівник профільного управління Київської ОДА Сергій Тимофеєв та виконавчий директор КОФФ Василь Наливайко, командам були вручені не тільки кубки, медалі та грамоти, але й кожен клуб отримав ігрові м’ячі. Адже вже зовсім скоро їм доведеться розпочати новий етап підготовки до нового футбольного сезону.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери