Діназівці підкорили броварський «Каскад»

Вівторок, Жовтня 22, 2019 - 12:10

Вишгородці здобули дві розгромні перемоги.

Вдало провели чергові поєдинки юнацького чемпіонату України в першій лізі вихованці футбольної академії «Діназу». На цей раз підопічні Олександра Гончарова та Юрія Клиновського без зайвих клопотів розібралися з броварським «Каскадом».

«Діназ» U-17 вже в першій половині зустрічі створив чимало гольових моментів і зумів тричі вразити ворота суперників. «Каскад» намагався чинити опір в стартові хвилині матчу, але поступово їх оборона почала тріщати і врешті-решт матч завершився з рахунком 4:1 на користь діназівців. Перший гол в свій актив записав Потебенько. Згодом він же заробив пенальті, коли його «зрізав» голкіпер і Воронін чітко спрямував м’яч в ціль з одинадцяти метрів. Третій м’яч провів Семененко, котрий замкнув простріл партнера. По перерві наставники зробили кілька замін і атакуючий потенціал вишгородців трохи впав. Утім, це не завадило Півню вчетверте засмутити «Каскад». Тільки після цього броварчани спромоглися на гол престижу.

«Діназ» U-17: Напісочний, Зінченко, Леус, Воронін, Донець, Добровольський, Москальчук, Півень, Гайдук, Потебенько, Семененко. Заміни: Войтенко, Олександров, Ластовецький, Ніжник, Калашнік.

«Діназ» U-15 взагалі не дозволив «Каскаду» забити хоча б раз. 6:0 – більш ніж переконливий успіх підопічних Олександра Гончарова. М’ячі в цьому поєдинку залітали на різні смаки. Цікаво, що в цій грі відзначалися різні футболісти – Ковальов, Тихонов, Пінчук, Маткевич, Саленко, Гончаров. Маючи повну перевагу, вишгородці могли ще не раз засмутити суперника, але більше не забивали.

«Діназ» U-15: Бойко, Гунявий, Крікужас, Савінець, Віхляєв, Андрющенко, Крижановський, Ковальов, Тихонов, Маткевич, Пінчук. Заміни: Сагач, Саленко, Койніченко, Пархоменко, Гончаров.

В четвер діназівці відправляться в Чернігів, де зіграють з місцевою «Десною», а в неділю на власному полі прийматимуть київську ДЮСШ-1.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери