«Діназ» здобуває надважливу перемогу

Понеділок, Травня 19, 2014 - 11:26

У матчі восьмого туру у вищій лізі чемпіонату Київської області наша команда мінімально здолала ставищанський «Хілд-Любомир» та впритул наблизились  до вершини чемпіонату.

Поєдинок «Діназу» та ставищанської команди очікувався з великим нетерпінням, оскільки він мав дати відповіді на багато запитань: чи готовий «Діназ» перемагати у важких поєдинках та чи здатні підопічні Михайла Стельмаха боротися за золото чемпіонату.

Звичайно, до кінця чемпіонату ще дуже далеко і пройти всю відстань з мінімальними втратами буде дуже непросто, але гра у Лютіжі показала, що характер у команди є, і здобувати надважливі очки «діназівці» здатні.

Поєдинок розпочався без розвідки, команди і так добре знають одна одну, тому відразу гра пішла на зустрічних курсах. Можливо, глядачам було не дуже цікаво спостерігати за грою, оскільки видовищною її важко назвати, але була справжня чоловіча боротьба на кожному клаптику футбольного поля.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю, оскільки моментів у обох команд було обмаль. У другому таймі «діназівці» додали обертів та справді заслужили забитий м’яч – це Іван Рябовол на 68-ій хвилині фантастичним ударом поцілив у дев’ятку воріт із-за меж штрафного майданчика.

У час, що залишився команди обмінялися гольовими моментами, але в принципі можна сказати, що гравці «Діназу» тримали ситуацію під контролем і не дозволили відзначитися супернику.

Варто відзначити і впевнену гру у звітному поєдинку Олександра Глушковського, який після важкої травми капітана «Діназу» Євгена Стрижа став основним голкіпером першої команди.    

Здобувши такі важливі три очки, «діназівці» разом з «Чайкою» є лідерами чемпіонату за втраченими очками. Але звичайно, підопічним Михайла Стельмаха потрібно здобувати перемоги у перенесених матчах, аби закріпити свій лідерський статус.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери