«Діназ» здобув нічию в битві з «Патріотом»

Неділя, Серпня 19, 2018 - 09:28

У протистоянні двох претендентів на медалі не було забито жодного м’яча.

«ПАТРІОТ» - «ДІНАЗ» - 0:0

«Діназ»: Крупниченко, Крохмаль (Коновалов, 85), Волошин, Блазунь, Корешков, Зубленко, Петренко, Каркошкін (Капаністий, 85), Долгоп’ятов (Беспалий, 57), Марченко, Долженко (Колочко, 68).

На 37-й хвилині Сергій Долженко не реалізував пенальті.

Поєдинок другого кола вищої ліги чемпіонату Київської області для нашого «Діназу» став третім у другій половині сезону. Адже команда вже провела два матчі в новому для себе турнірі – Аматорській лізі України, де здобула певну ігрову практику та поки що залишається без залікових пунктів. Утім, як раніше зазначав головний тренер Володимир Бондаренко, пріоритетом для колективу буде обласний турнір, в якому поставлені максимальні завдання. Отож, на гру з баришівським «Патріотом» футболісти вирушали з підвищеною мотивацією. Тим паче, що це була битва проти одного з основних конкурентів вишгородців в боротьбі за призові місця. Не варто забувати й те, що в першому колі діназівці несподівано поступилися «патріотам» і, безумовно, хотіли взяти реванш.

Матч команди розпочали досить обережно, не форсуючи подій. «Патріот», котрий влітку підсилився кількома виконавцями (серед них виділявся досвідчений центральний захисник Харрісон Омоко), збудував потужний рубіж на підступах до власного карного майданчику, а попереду покладав надії на швидкі контратаки. Тренерський штаб «Діназу» змінив тактичну схему у порівняні з матчем першого кола, намагаючись також швидко переправляти м’яч в атакуючу зону, де обстановку мав нагнітати Сергій Долженко. Форвард старався, але не завжди його дії були на сто відсотків ефективними. Боротьба тактик, єдиноборства на кожному метрі поля поступово підняли так градус напруги в матчі, що час від часу почали виникати сутички футболістів. Одна з них ледве не призвела до вилучення діназівського нападника, але все обійшлося тільки попередження. За такого малюнку гри гольових моментів у першій половині було небагато. Найреальніший шанс забити з’явився у Сергія Долженко на 37-й хвилині тайму, коли арбітр призначив пенальті за гру рукою у штрафній «Патріоту», але голкіпер Скибенко виграв дуель у нашого форварда, парирувавши удар з одинадцятиметрової позначки. За три десятки секунд, після подачі кутового і відскоку, Андрій Волошин пробивав низом у дальній кут. Здавалося, що шкіряна куля ось-ось затріпоче в сітці, але вона черкнувши стійку, по-зрадницьки шмигнула за поле.

По перерві свою індивідуальну майстерність довелося демонструвати голкіперу «Діназу» Олексію Крупниченку (на фото Макса Форостовця). На 58-й хвилині він парирував удар з кількох метрів півзахисника «Патріоту» на кутовий. Подача і знову Олексій демонструє неймовірний сейв. А незадовго до фінального свистка Крупниченко якимось дивом витягнув м’яч з нижнього кута після удару головою Ігоря Костроми. В проміжку між цими епізодами кілька шансів забити втратив «Діназ». На 67-й хвилині Артем Марченко подав кутовий, Руслан Зубленко виграв верхову дуель в захисників «Патріоту» й головою пробив повз штангу. Згодом Сергій Каркошкін двічі підряд розрізав правий фланг і прострілював вздовж воріт, але ніхто з партнерів не встиг замкнути ці передачі. Ще один чудовий шанс забити втратив Артем Марченко, котрий з гострого кута потужно пробив трішки вище воріт.

Фінальний свисток зафіксував закономірну нічию. В матчі ніхто не хотів поступатися і такий рахунок зберіг трьохочкове випередження «Діназу» над «Патріотом». Не вирвався вперед і бзівський «Авангард», котрий поступився в гостях «Джуніорсу» (0:1). При цьому не реалізувавши аж два пенальті. Отож, попереду нас чекає на Київщині гаряча осіння футбольна пора, яка, напевно, подарує ще чимало несподіванок.    

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

 

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери