«Діназ» збереться в середу, 27 липня

Вівторок, Липня 26, 2022 - 21:47

Команда розпочне підготовку до чемпіонату під керівництвом Олександра Головка.

Вишгородський «Діназ» офіційно розпочне підготовку до дебютного сезону в Першій лізі 27 липня. В середу команда збереться у Вишгороді,  де спочатку відбудуться збори клубу, на котрих президент МФК «Діназ» Сергій Старенький окреслить найближчі плани. А потім під керівництвом головного тренера Олександра Головка гравці проведуть перше тренування. 

Як відомо, у минулому сезоні Другої ліги, що був завершений достроково через війну з росією, вишгородський клуб фінішував на четвертому місці. Пряму путівку до Першої ліги команда не завоювала, але після того, як стало відомо про відновлення чемпіонату та про те, що не всі клуби зможуть вийти на старт, керівництво «Діназу» знайшло можливість втримати клуб на плаву й скористатися шансом підвищитися в класі і дебютувати в першому українському дивізіоні.

Варто нагадати, що незадовго до початку війни у Вишгороді відбулася презентація оновленого «Діназу», котрий тоді став муніципальним клубом, перейшовши під опіку міста. Грандіозні плани ледве не розбила війна. Утім, попри складнощі, керівництву вдалося повністю завершити юридичне переоформлення Муніципального Футбольного Клубу «Діназ», отримати відповідні документи й надати згоду на виступ у Першій лізі. Відтак, команда житиме!

На перше тренування Олександр Головко та його помічники Толят Шейхаметов і Олексій Крупниченко запросять потенційних діназівців. Процес відбору та оформлення контрактів триватиме протягом кількох тижнів. Ставку буде зроблено переважно на молодих місцевих вихованців клубної академії та краю, а також тих, хто виявить бажання й підійте під тренерську схему Головка. До речі, він має чималий досвід роботи з молоддю, адже протягом одинадцяти років очолював різноманітні юнацькі та молодіжні збірні України.

Детальніше про найближчі плани та перспективи «Діназу» читайте згодом.    

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери