«Діназ» вийшов з відпустки

Четвер, Січня 16, 2020 - 22:51

Вишгородці розпочали зимову підготовку до нового сезону.

В четверг, 16 січня, завершилася тривала зимова перерва вишгородського «Діназу». Цього дня підопічні Володимир Бондаренко зібралися на штучному газоні стадіону в Лютежі, де провели стартове цьогорічне тренування. Спершу команда у повному складі (окрім воротарів, які займалися індивідуально) здійснила півгодинну пробіжку аби «продихатися», затим на гравців чекали «квадрати» та двосторонка на півполя.

В складі «Діназу» до роботи взялися практично всі футболісти, які виступали в першій половині сезону – 2019/20. На даний момент кадрові втрати мінімальні. Колектив з особистих причин залишив півзахисник Сергій Каркошкін, інші хлопці, хоча й потрапили в поле зору українських клубів, виявили бажання продовжити кар’єру під прапором Вишгороду. Був відсутнім на тренуванні голкіпер Олексій Крупниченко, котрий під завісу року отримав травму. Йому було зроблено операцію і нині він проходить курс реабілітації. Зате розпочав повноцінну роботу його партнер по амплуа Іван Крикнін. І хоча говорити про повне відновлення ігрових кондицій цього воротаря ще й годі, але процес йде у правильному напрямку. На шляху виздоровлення півзахисник Сергій Русьян, який отримав перелом ноги ще осінню в поєдинку з «Оболонь-Бровар-2». Нині він займається за індивідуальним графіком, але до загальної групи йому переходити ранувато. Це може статися десь за місяць.      

В цей підготовчий час до команди приїжджатимуть потенційні кандидати. Процес відбору буде ретельним і «точковим». На першому занятті їх було двоє. Хоча юного півзахисника 16-річного Захара Добровольського, який є вихованцем футбольної академії «Діназу-2003» (тренер Олександр Гончаров) можна назвати хіба що умовно новачком першої команди. Він вже давненько потрапив «на олівець» наставникам професіоналів, які кілька разів приїжджали на матчі юніорського чемпіонату України й спостерігали за його діями. Прикметно, що номінальний хавбек Захар Добровольський володіє футбольним універсалізмом і може зіграти, як на місці нападника, так і на позиції крайнього захисника. Отож, тепер настав час залучити Захара до роботи в дорослому футболі. Вслід за власними вихованцями Андрієм Волошиним та Ярославом Ізотовим він має шанс стати повноправним членом головної команди. І на цьому пошук талантів у діназівській академії аж ніяк не припинятиметься, в кожного юного футболіста є шанс проявити себе.

В п’ятницю «Діназ» проведе ранкове тренування, а вже в суботу зустрінеться в товариському матчі з київським «Динамо» U-21. Поєдинок пройде в манежі столичного клубу в Конча Заспі. Стартовий свисток прозвучить о 12 годині. Очікується, що в цій грі Володимир Бондаренко перевірить в дії ще кількох потенційних новачків.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери