«Діназ» вивіз з Хмельницького нічию

Четвер, Вересня 5, 2019 - 09:13

Обидва м´ячі в  команди забили наприкінці першого тайму.

«ПОДІЛЛЯ» (Хмельницький) - «ДІНАЗ» (Вишгород) – 1:1

Голи: Музичук (41) – Терещенко (37).

«Поділля»: Федоренко, Шпікула (Майко, 81), Морговський, Охрончук, Воловик, Ліповуз, Дорошенко (Опря, 73), Зуєвич, Каверін, Музичук, Гайдаш.

«Діназ»: Крупниченко, Крохмаль, Дмитренко, Волошин, Чернишов, Бриженко (Каркошкін, 56), Петренко, Ічанський, Русьян (Марченко, 90+4), Авдалян (Липовий, 64), Терещенко (Корешков, 78).

Вилучення: Бондаренко (88, тренер «Діназу»).

Перший виїзний матч вишгородського «Діназу» в регулярному чемпіонаті Другої ліги завершився для команди позитивно. Нічия в Хмельницьку проти місцевого «Поділля» дозволила поповнити турнірний здобуток всього одним пунктом, але, як відзначив на післяматчевій прес- конференції головний тренер гостей Володимир Бондаренко, сьогодні їм довелося зустрітися зі збалансованою і поки що, на його думку, найпотужнішою командою в групі. Сам наставник в цьому поєдинку вихлюпнув чимало емоцій і настільки віддавався грі, що в кінці побачив перед собою червоне світло. Утім, про все по порядку.

У стартовому складі «Діназу» на полі з’явилося одразу два новачки і обидва вони дуже непогано влилися в колектив. Півзахисник Сергій Русьян нагнітав обстановку на фланзі, а форвард Ілля Терещенко лоскотав нерви захисникам на вістрі атаки й став автором чудового м’яча у ворота «Поділля». До перерви «Діназ» почував себе дуже комфортно. Команда не закрилася, а зустрічала суперника вже в центрі поля й проводила дуже  небезпечні атаки. Схоже, подібна зухвалість стала деякою несподіванкою для подільської команди, бо в першому таймі вони ніяк не могли впоратися з «Діназом». Особливо небезпечними були випади гостей лівим флангом, де досить активно підключався вперед Олексій Чернишов. Вже на п’ятій хвилині він отримав розрізну передачу від Сергія Русьяна й прострілив на Іллю Терещенко. Останній трішки не дотягнувся головою до м’яча, а ніхто з партнерів не зумів замкнути цю флангову передачу.

Активність «Діназу» могла вилитися в точні удари Тамаза Авдаляна, Олексія Бриженко, Дениса Петренко, але хлопці затягували з ударом або ж спрямовували м’яч повз ціль. Натиск «Діназу» на тридцятій хвилині втілився у чудовий момент Тамаза Авдаляна, котрий отримав у штрафній відмінну передачу від Сергія Русьяна та замість того, щоб пробити спробував завести м’яч за лінію воріт. Захисники не дозволили цього зробити. Та коли за кілька хвилин Ілля Терещенко зважився на потужний удар метрів з двадцяти в «дев’ятку», то голкіпер «Поділля» вже не зумів виручити свою команду. Ось так форвард відзначив свій дебют голом-красенем.

Минуло всього кілька хвилин і рахунок на табло вирівнявся. Після довгої передачі на виході помилився голкіпер «Діназу» Олексій Крупниченко і хмельничанин Олександр Музичук проштовхнув м’яч в сітку, зрівнявши рахунок.

В другому таймі господарі додали в агресивності і стали частіше створювати загрози біля воріт гостей. Все це вилилося в чотири точні постріли в «рамку», але Крупниченко більше не припускався помилок, тепер тільки рятуючи команду. Наприкінці матчу «Поділля» додало ще запалу й практично кинулося в навал, та поспіх не став їх союзником. «Діназ» стримав тиск і цілком заслужено повернувся додому із заліковим пунктом в турнірну таблицю.  

В неділю на вишгородський клуб очікує ще одне складне протистояння. 8 вересня в Демидів завітає один з фаворитів групи «А» - рівненський «Верес». Отож, запрошуємо всіх вболівальників підтримати нашу команду. Початок битви о 16 годині.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери