«Діназ» втримав перемогу над «Меліоратором»

Понеділок, Жовтня 8, 2018 - 11:13

Вишгородці знову провели два різні тайми.

«ДІНАЗ» - «МЕЛІОРАТОР» - 2:1

Голи: Долгоп’ятов (18), Ічанський (53) — Петрук (60).

«Діназ»: Крупниченко, Крохмаль, Фурсенко, Волошин (Долженко, 46), Зубленко, Петренко, Ічанський, Корешков (Блазунь, 85), Марченко (Мироненко, 78), Каркошкін (Долгоп’ятов, 11), Безпалий (Литченко, 82).

У першому таймі «Діназ» (тренер Володимир Бондаренко) повністю переграв бучанських «меліораторів». І результатом такої переваги став гол Олександра Долгоп’ятова (на фото), котрий встиг на простріл Олександра Безпалого та, випередивши голкіпера гостей Рижука, спрямував м’яч в ціль. Одразу по перерві Долгоп’ятов став асистентом для Сергія Ічанського, котрий опинився на одинадцятиметровій позначці і ударом в один дотик подвоїв рахунок.

На диво, діназівці не розвинули свій успіх у подальшому, а знизили атакуючий темп і самі собі створили проблеми. На 60-й хвилині екс-діназівець Олександр Петрук скоротив розрив в рахунку, перегравши нашого воротаря Олексія Крупниченко. Хиткий результат додав нервовості в дії господарів, а «Меліоратор» надихнув на підвищену активність. І саме гості мали більш реальні шанси аби за той час, що залишився, зрівняти рахунок, ніж господарі аби його збільшити. Та бучанці Джикія, Мар’євич не скоросталися своїми моментами.

«Почали матч ми чудово, - прокоментував гру головний тренер «Діназу» Володимир Бондаренко. – Але тільки до першого забитого м’яча, який знову зіграв з нами злий жарт. Добре, що на початку другого тайму змогли забити ще раз. Та потім пропустили, стали нервувати. В кінці могли навіть втратити перемогу, але трішки пощастило».   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери