«Діназ» - «Волинь-2»: пряма трансляція і суворий карантин

Субота, Листопада 14, 2020 - 19:34

Гра пройде за закритими дверима, без допуску глядачів.

15 листопада «Діназ» на власному полі прийматиме «Волинь-2». Матч з молоддю луцької команди пройде на стадіоні в Демидові в режимі суворого карантину. Жоден з вболівальників не буде допущений на трибуну, окрім офіційних осіб, котрі обслуговуватимуть цю зустріч та безпосередніх учасників гри.

В середу «Діназ» провів виїзний перенесений поєдинок 6-го туру проти «Чернігова», в котрому отримав непросту перемогу з рахунком 2:1. Завдяки цьому успіху підопічні Володимира Бондаренко набрали 19 очок і піднялися на третю сходинку в турнірній таблиці. В неділю у них буде можливість піднятися ще вище.

Паралельно з грою в Демидові відбудеться також матч в Хмельницьку, де зустрінуться два безпосередні конкуренти нашої команди за місце під сонцем - «Поділля» та «Карпати» Галич. Втрата однією з них очок та успіх «Діназу» в битві з «Волинню» гарантуватиме вишгородцям ще один крок вперед, оскільки нинішній лідер групи «А» дунаївський «Епіцентр» пропускає цей тур через епідемію коронавірусу в «Ужгороді». Додамо, що «Волинь-2» нині має в активі сім очок і розташувалася на одинадцятій сходинці.

Поєдинок «Діназ» - «Волинь» обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Л.Тельбух (Дніпро). Асистенти – О.Капленко та С.Удовенко (обидва - Кропивницький). Четвертий арбітр – О.Шкурченко (Черкаська область). Спостерігач арбітражу – А.Молгамов (Суми).

За перипетіями матчу можна спостерігати в прямій трансляції на клубному ютуб каналі за посиланням: https://youtu.be/82OGpG50jT0

 

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери