«Діназ» влаштував погром в Бучі

Неділя, Листопада 22, 2020 - 18:40

Вишгородці здобули впевнену перемогу й з оптимізмом відправилися у відпустку.

«ОБОЛОНЬ-2» (Буча) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:5

Голи: Бовтрук (17), Брижчук (22, 73), Волошин (90+1), Чуперненко (90+3).

«Оболонь-2»: Фастов, Василенко, Потопальський, Коваленко, Терехов, Покойовий, Улянченко (Рябцев, 89), Касімов (Корнєв, 46), Чідомере (Галоян, 67), Аракелян (Майданович, 78), Щебетун (Рафальський, 46).

«Діназ»: Крикнін, Банасевич (Добровольський, 88), Гарбар (Волошин, 88), Дмитренко, Помазан, Петренко, Бовтрук (Бафталовський, 73), Чепурненко, Брижчук (Корешков, 79), Апанчук (Ізотов, 97), Кірієнко.

Головний арбітр – Н.Дьордь (Ужгород).

22 листопада 2020 року. Буча. Стадіон «Ювілейний». +1 градус.

Показовий матч видав наш «Діназ» у Бучі проти «Оболоні-2». Розгром, котрий влаштували вишгородці на місцевому стадіоні «Ювілейний» яскраво засвідчив потужну ходу, що її команда набрала перед зимовою перервою. Всі прихильники команди чекали подібного перемоги, але те що вона буде ще й такою переконливою по грі… Респект всім без винятку!

І знову, як і в попередньому матчі, головний тренер Володимир Бондаренко вибрав тактику з двома габаритними, висунутими вперед форвардами Апанчуком та Кірієнко. Вони повинні були таранити й розривати оборонні редути суперника, курсуючи та змінюючи один одного на вістрі атаки. Це в свою чергу звільняло зони для швидких «крайків» Брижчука та Бовтрука, як постачальників снарядів і як додаткову ударну силу. Користуючись і далі військовою термінологієї зазначимо, що «Діназ» у першому таймі продемонстрував справжню тактичну вишколеність і футбольний прагматизм. Практично затиснувши «пивоварів» на їх половині, гості могли відкривати рахунок вже на 11-й хвилині. Кірієнко «сів» і отримав пас від партнера, поборовся, тут же побачив ривок Бовтрука правим флангом і віддав передачу на хід. Вадим миттєво подав на ближню стійку, де Апанчук випередив захисника й пробив головою. Голкіпер «Оболоні-2» Фастов встиг зреагувати й парирував цей удар, відбивши м’яч точно на Брижчука. Як Антон не попав в пусті ворота, не зрозуміло – шкіряна куля прошмигнула повз стійку.

Утім, Брижчук досить швидко поправив свій приціл і навіть зумів у матчі відзначитися дублем. А перший гол у ворота господарів записав в свій актив Бовтрук. Вертлявий Брижчук на лівому краю обікрав захисника «Оболоні-2» й прострілив вздовж воріт й трішки назад. Досвідчений Кірієнко спиною відтіснив захисника, продовживши політ м’ячі і той долетів до Вадима Бовтрука, який зряче поклав його в нижній кут.

Кияни, чи то пак бучанці, огризнулися випадом і ударом головою Чідомере, м’яч пролетів над перекладиною. Але тут же вишгородці спіймали суперника на швидкій контратаці й забили вдруге. Бовтрук віддав пас на Банасевича, той на мікропаузі залишив ні з чим захисника й витягнув на себе голкіпера, а потім просто відкинув м’яч вліво на вільного Брижчука. Антону в цей раз ніщо не завадило переправити його в пусті ворота.

Розкручуючи каруселі на половині суперника, «Діназ» відчув смак до видовищного футболу і моментами став перегравати, намагаючись майже завести м’яч в сітку воріт. Подібне можна було б сприйняти спокійно хіба що за рахунку 5:0 на свою користь, в іншому випадку це схоже на лоскотання нервів всіх, хто перебував на тренерській лаві та дивився матч в он-лайні. Так, не відчувалося, що «Оболонь-2» може якось зламати хід гри (хоча спроби вони робили), але вальяжність інколи повертає Фортуну спиною. Особливо коли суперник більш потужний. До того ж, якби на останній хвилині першого тайму господарі Потопальський головою пробив точніше після подачі від кутового, то все могло розвернутися по-іншому.

Щоб забити втретє «Діназу» довелося чекати аж цілих 50 хвилин. Спроби Кірієнка та Брижчука вразити головою ворота «Оболоні-2» на початку другого тайму не мали успіху, удар Чепурненко зі штрафного відбив голкіпер, а наступний з меж карного майданчику виявився неточним. Лиш на 73-й хвилині гості повністю зняли всі питання про переможця. Брижчук перехопив «зрізку» гравця господарів, обігрався з Кірієнко і, трішки протягнувши м’яч вперед, пробив поміж ніг захисників точно в дальній кут.

Жодних шансів у «броварів» аби врятувати гру вже не було. Навпаки, контролюючи всі події на полі, діназівці забив ще двічі. На 88-й хвилині в гру вступили одразу три молоді вихованці футбольної академії «Діназу» і один з них вже за три хвилини відзначився. Після подачі кутового м’яч відскочив на лінію штрафної до Волошина і той потужно пробив в ціль. А ще за дві хвилини Бафталовський розрізав оборону «Оболоні-2» по правому краю й викотив м’яч під удар Чепурненко. Головний голеадор групи «А» не схибив, довівши свій бомбардирський здобуток до дев’яти м’ячів. І за кілька десятків секунд прозвучав фінальний свисток.

Перед зимовою перервою «Діназ» набрав 25 очок. Стільки ж у хмельницького «Поділля», але за додатковими показниками підопічні Володимира Бондаренка очолюють турнірну таблицю. Їх гегемонію може порушити тільки «Епіцентр», який має відкладений матч в гостях з «Ужгородом». Планується, що цей поєдинок пройде наприкінці листопада. Ось тоді й набуде становище команд остаточного вигляду перед відпусткою.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери