«Діназ» влаштував погром в «Агродомі»

Неділя, Квітня 28, 2019 - 09:49

Футболісти зробили чудовий подарунок до Дня народження президента.

«АГРОДІМ» (Бахмач) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:3

Голи: Марченко (26, з пенальті), Авдалян (54), Бовтрук (71).

«Агродім»: Шевченко, Двалі (Колочко, 75), Васильєв, Мартинов (Кордюк, 35), Шарій (Головко, 68), Журба (Бамба, 61), Донго, Кабанець (Кемфор, 75), Єсаулов, Сокол (Антон Волошин, 61), Кохановський (Кучеренко, 75).

«Діназ»: Крупниченко (Крикнін, 78), Крохмаль, Корешков (Блазунь, 90+3), Волошин, Ічанський, Петренко (Ізотов, 78), Марченко (Чернишов, 88), Сірий, Бовтрук, Авдалян (Капаністий, 88), Митник (Литченко, 86).

Наша головна команда продовжує тішити яскравими перемогами. На цей раз «Діназ» в гостях поклав на лопатки «Агродім» з Бахмача. Три голи, три очки стали чудовим подарунком президенту й засновнику «Діназу» Ярославу Москаленко, який 28 квітня святкує свій День народження.

І те, що підопічні Володимира Бондаренко й не гадали про інший результат вони продемонстрували вже в стартові хвилини поєдинку, коли ледве не відкрили рахунок. Після штрафного у виконанні Артема Марченко м’яч головою підрізав Андрій Волошин, але голкіпер господарів Олег Шевченко встиг зреагувати на цей фінт шкіряної кулі й перевести її на кутовий. Схоже, цей момент задав ритм всьому поєдинку, бо у матчі дуже багато гострих ситуацій біля воріт «Агродому» виникало саме після виконання стандартів. Хоча, як на мене, звужене поле та м’який штучний газон в Плисках Чернігівської області, на котрому дехто міг навіть спробувати грати в бутсах, що рідко буває на подібних аренах, спонукало до технічних дій в один дотик та постійного контролю м’яча. Але команди чомусь цим не так часто користалися, як цього хотілося, а відтак не завжди у них виходила видовищна гра.

Зате було достатньо єдиноборств і прострілів. Один з них на 14-й хвилині міг принести дивіденди номінальним господарям, але Сергій Ічанський ліквідував небезпеку. Натомість, перериваючи прохід технічного Тамаза Авдаляна, захисник «Агродому» зробив це з порушенням і рефері вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті чітко реалізував Артем Марченко.

До відпочинку команди ще по кілька разів обмінялися небезпечними стандартами, але жоден з них не завершився успіхом. Утім, на другій доданій хвилині першого тайму «Діназ» провів гостру атаку, яка ледве не завершилася ще одним взяттям воріт. Тамаз Авдалян кинув вперед по лівому флангу Валентина Корешкова і той, здійснивши забіг, прострілив вздовж воріт. Але ні Денис Митник на ближній стійці, ні Вадим Бовтрук на дальній, не зуміли переправити кулю в ціль.

У другому таймі «Агродім» спробував виправити ситуацію, але м’ячі влітали тільки у їх ворота. Спочатку «дубль» міг оформити Артем Марченко, але його класний удар зі штрафного голкіпер витягнув. Зате Олег Шевченко вже нічого не зміг вдіяти на 54-й хвилині, коли Тамаз Авдалян на гросмейстерській паузі вклав на газон воротаря та захисників, встиг запитати куди пробити й лиш потім спрямував м’яч в сітку.

Після цього в діях «Діназу» з’явився певний кураж і вони організували кілька чудовий комбінацій. На жаль, жодна з них не завершилася успіхом. То Тамаз Авдалян замість того, щоб віддати пас на Іллю Сірого, котрий мчав паралельним курсом, вирішив пробити сам й потрапив у ногу захисника, то Артем Марченко не встиг замкнути передачу Вадима Бовтрука, коли діназівці розгорнули атаку віялом і правий хав чудово відкинув м’яч трішки назад на партнера.

Подібне транжирство могло обернутися неприємностями, якби господарі використали свої моменти й забили. Але недарма місце у воротах «Діназу» займає досвідчений Олексій Крупниченко, котрий не втрачає концентрації протягом всього матчу і, що цікаво)))))), інколи підказував партнерам на полі навіть перебуваючи до них спиною. Ас… І саме він зберіг ворота в недоторканості на 64-й хвилині, коли «Агродім» мав реальний шанс скоротити рахунок. Але дуель Кохановський/Крупниченко виграв наш голкіпер. В заключні 15 хвилин матчу він поступився місцем своєму колезі по амплуа Івану Крикніну і той на останніх хвилинах також підтвердив своє реноме, здійснивши два чудові сейви та зберігши ворота «сухими».

А між цими моментами «Діназ» забив втретє. Бахмачці поряд з лінією штрафної збили Артема Марченко і мабуть від нього чекали удару. Але стандарт виконав Вадим Бовтрук (див.фото), котрий технічно перекинув м’яч через стінку. На 81-й хвилин після чергового кутового міг забити свій дебютний гол молодий Ярослав Ізотов. На жаль, після подачі Бовтрука він головою пробив повз ціль.

Ця виїзна перемога дозволила «Діназу» переміститися на п’яту сходинку в турнірній таблиці, впритул наблизившись до бзівського «Авангарду», котрий поки що випереджає нас на одне очко. Наступної ж суботи вишгородців очікує зустріч з лідером другої групи аматорського чемпіонату України «Вікторією» з Миколаївки. Поєдинок на «Лютіж Арені» розпочнеться 4 травня о 14 годині.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери