«Діназ» - «Верес»: коментарі тренерів

Понеділок, Вересня 9, 2019 - 10:36

Несподівано впевнена перемога вишгородців над фаворитом турніру.

Поєдинок восьмого туру приніс діаметрально протилежні емоції для наставників обох команд. Утім, тренери, як належить професіоналам, чітко виконали свої обов’язки прокоментувавши прес-службам «Діназу» та «Вересу» перебіг подій на полі.

Головний тренер «Діназу», Володимир Бондаренко:

- Важка гра. Важкий перший тайм. За рахунок індивідуальної майстерності Іллі Терещенка – ми забили два м’ячі. Потім було дещо легше. Сьогодні ми грали проти дуже досвідченої команди. З дуже хорошим тренером. Було помітно, що ми виглядали дещо свіжіше. За рахунок того, що мали на один день більше для підготовки до гри, аніж суперник. До цієї гри ми готувалися у звичному режимі. Переглядали матчі, вивчали слабкі та сильні сторони.

- Ілля Терещенко забив у другому матчі поспіль. Чи можна говорити, що це новий лідер команди?

- Так говорити не можна. Так, у двох поспіль матчах він забив дуже важливі голи. Але вся команда працювала на нього, тому він був зобов’язаний забивати. Уся команда – лідери.

Відео післяматчевого коментаря наставника «Діназу» можна подивится на офіційному клубному каналі в ютубі: https://youtu.be/-kWIpHfbjmQ

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт:

- Важко якось прокоментувати таку гру. Прикра помилка досвідченого захисника, Тараса Пінчука, призвела до того, що ми подарували м’яча супернику і пропустили гол. До цього моменту суперник, в принципі, нічого небезпечного не створив. Ми самі собі створили гол… На другий тайм виходили з наміром зіграти агресивніше, зрівняти рахунок. Натомість, знову отримали два голи з нічого. 0:3 на 50-й хвилині – і гру практично завершено. Елементарні помилки. Такі досвідчені футболісти не повинні робити стільки помилок. Вітаю команду господарів із заслуженою перемогою. Але це ми їм зробили такий щирий подарунок. Зробимо висновки. Футболісти, які виходили сьогодні на поле, серйозно задумаються. Або ми будемо працювати, як я того хочу, або вони будуть працювати в інших командах.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери