«Діназ» вдома приймає «Полісся»

П'ятниця, Серпня 23, 2019 - 13:56

За обопільною згодою команди зустрінуться в Демидові.

Матч 5-го туру чемпіонату України в Другій лізі (Група «А») між вишгородським «ДІназом» та житомирським «Поліссям» пройде в Демидові на стадіоні «Діназ». Хоча в початковому варіанті календаря регулярного турніру зустріч повинна була відбутися на полві житомирян. Але тренерські штаби довомилися зіграти в Демидові.

Причиною переносення стало те, що на номінально домашньому стадіоні житомирян у Новограді-Волинському проводитимуться культурно-масові заходи присвячені до Дня незалежності України. Було два варіанти: 1) провести матч на день раніше, 23 серпня: 2) змінити місце проведення поєдинку. Клуби зупинилися на другому варіанті й в суботу, 24 серпня, зіграють на стадіоні «Діназ» в Демидові. Початок гри о 17.00.

Відтак, господарями поєдинку другого кола в 16-му турі стануть житомиряни і матч «Полісся» - «Діназ» на їх домашній арені.

Додамо також, що вже традиційно зі стадіону «Діназ» на офіційному клубному каналі в ютубі буде здійснюватися пряма відеотрансляція зустрічі. Посилання на неї з’явиться напередодні на офіційному сайті та офіційних сторінках в соцмережах.  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери