«Діназ» U-17 здобув вольову перемогу над «Поліссям»

Субота, Березня 10, 2018 - 08:33

Програючи два м’ячі, вишгородці продемонстрували справжній чоловічий характер.

Справжній трилер розгорнувся у стартовому поєдинку вишгородського «Діназу» U-17 (тренер Андрій Гірча) проти житомирського «Полісся» на «Кубку «Прем’єр-Ниви», що проходить у ці дні в Вінниці. Пропустивши два м’ячі на початку гри, діназівці зуміли зламати хід матчу і врешті-решт вирвати перемогу з рахунком 4:2.

«Полісся» з перших хвилин зустрічі включило високі швидкості і застосувало пресинг по всьому полю. Це трішки приголомшило нашу команду і вже до середини першої половини вони пропустили два неприємні уколи від житомирян. Утім, «Діназ» U-17 не здався на милість суперника і не став відсиджуватися в обороні та відбиватися від гострих атак поліщуків. Час від часу вишгородці робили небезпечні випади й змушували противника турбуватися про захист. Міг вразити ворота з вбивчої позиції Негінський, але йому не вистачило прицільності, а невдовзі Слободянюк не зумів переграти голкіпера.

Такий рахунок, безумовно, не міг влаштовувати Андрія Гірчу, котрий в перерві вніс тактичні корективи в дії команди. Для їх реалізації довелося в другому таймі кидати в бій резерв.  І запасні гравці дуже вдало вписалися в колективні дії, додавши гостроти перш за все в нападі. Невдовзі це почало приносити плоди. На 51-й хвилині Клименко наважився на удар з-за меж карного майданчика «Полісся». Шкіряна куля з ювелірною точністю влучила в кут воріт, залишивши «з носом» голкіпера житомирян. За кілька хвилин Клименко виступив вже в ролі асистента, віддавши ідеальну передачу на Жовтенко, котрий відправив м’яч в сітку. Минуло вісім хвилин і настала черга радіти Панасюку. Спочатку наш півзахисник продемонстрував індивідуальну майстерність, накрутивши суперника, а потім влучним пострілом «зняв павутину» в «дев’ятці» воріт житомирського «Полісся». Остаточно закріпив перемогу Гайдейчук, ефектним ударом замкнувши флангову передачу партнера.

Склад «Діназу» U-17: Солонуха, Подоль, Ізотов, Сіволапов, Кабиш (Рачеєв, 50), Жовтенко, Канавін (Панасюк, 55), Гайдейчук, Марчук (Скапенко, 73), Негінський, Клименко, Слободянюк (Науменко, 59). Голи: Клименко (51), Жовтенко (55), Панасюк (63), Гайдейчук (78).

«Початок матчу ми відверто провалили, - констатував Андрій Гірча. – Поки адаптувалися до поля та пресингу суперника, наробили кілька помилок і пропустили два голи. Вирівняти гру вдалося десь у другій половині першого тайму. Зате після перерви продемонстрували свої найкращі якості. Особливо хочу відзначити тих, хто вийшов на заміну. Вони значно підсилили нашу гру й допомогли здобути вольову перемогу».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери