«Діназ» U-17 не втратив жодного очка в чемпіонаті України

Середа, Жовтня 16, 2019 - 11:55

Вишгородці впевнено лідирують в групі.

Діназівці, які виступають в чемпіонаті України серед юнацьких команд, взяли максимум очок в двох попередніх турах, які вони провели на виїзді. Спершу підопічні Олександра Гончарова та Юрія Клиновського відправилися в гості до київського «Подолу». «Діназу» U-17 протистояв досить впертий і кваліфікований суперник. Лишень завдяки точному удару Добровольського метрів з дев’яти в другому таймі, коли він реалізував точну передачу Потебенько наша команда вирвала перемогу з рахунком 1:0. Перевага гостей могла бути значно більшою, якби вони зуміли реалізувати кілька чудових нагод для взяття воріт. Але ні Семененко, ні Підлужний, ні Потебенько цього дня більше не продемонстрували снайперські здібності.

«Діназ» U-17: Рудяк, Зінченко, Леус, Донець Воронін, Добровольський, Москальчук, Півень, Калашнік, ПІдлужний, Семененко. Заміни: Напісочний, Олександров, Говорун, Гайдук, Потебенько, Ластовецький, Гільченко.

Зате не мав проблем у поєдинку з ФК «Поділ» наш «Діназ» U-15, котрий насипав у сітку воріт суперника купу м’ячів. Фінальний свисток зафіксував перемогу вишгородців 9:0. Точних пострілів завдали Пінчук (3), Ковальов (4), Тихонов та Гончаров – по одному.

У наступному турі команди Олександра Гончарова та Юрія Клиновського відправилися в Коростень, де зійшлися з ровесниками місцевого «Малу». Точний удари Потебенько, який замкнув передачу Підлужного та постріл з дальньої дистанції Добровольського забезпечили «Діназ» U-17 шосту перемогу поспіль в чемпіонаті - 2:1. Поки що діназівці не втратили в турнірі жодного очка й впевнено очолюють турнірну таблицію де’ятої групи першої ліги.

«Діназ» U-17: Напісочний, Леус, Зінченко, Донець, Воронін, Москальчук, Добровольський, Гайдук, Півень, Потебенько, Підлужний. Заміни: Калашнік, Войтенко, Прощаков, Олександров, Ластовецький.

«Команда повністю переграла суперника, особливо це було помітно в першому таймі, коли ми створили кілька небезпечних моментів біля воріт «Малу», - розповідає Олександр Гончаров. – Був навіть момент, коли Півень заробив пенальті, але Підлужний не зумів його реалізувати. Потім не використав свій вихід віч-на-віч з голкіпером Гайдук, а Підлужний «запоров» ще один шанс. Саме тому в другому таймі знайшли на свою голову додаткові проблеми й довелося трохи понервувати».

Перевага «Діназу» U-15 над опонентами з коростеньського «Малу» виявилася більш вагомою – 4:1. Вже на першій хвилині Ковальов зрізав кут з правого флангу й точним ударом спрямував м’яч в ціль. Утім, невдовзі помилка центрального захисника призвела до неприємностей для вишгородців. Та ще до перерви вони вийшли вперед, а після відпочинку закріпили свій успіх. Дублем відзначився Пінчук та точного удару завдав Маткевич. Цікаво, що у всіх цих трьох голах безпосередню участь взяв Тихонов, котрий тричі асиситува партнерам.

«Діназ» U-15: Бойко, Єрмачков, Гунявий, Крікужас, Савинець, Крижановський, Андрющенко, Ковальов, Тихонов, Маткевич, Пінчук. Заміни: Сагач, Койніченко, Онуфрійчук, Саленко, Віхляєв, Пархоменко, Гончаров.   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери