«Діназ» та «Рубікон-Вишневе» розіграють одну з путівок до півфіналу

П'ятниця, Січня 31, 2020 - 19:47

В суботу відбудуться матчі плей-офф Меморіалу Макарова.

Впевнено посівши перше місце в групі «А» традиційного зимового турніру Меморіал Макарова, «Діназ» отримав у суперники третю команду групи «Б». Ним став «Рубікон-Вишневе», який виступає в Аматорській лізі України. Чвертьфінальний поєдинок відбудеться в суботу, 1 лютого, на штучному полі динамівської учбово-тренувальної бази в Конча-Заспі. Початок матчу о 12 годині.

Саме тут підопічні Володимира Бондаренко відіграли весь груповий турнір і тому почуватимуться на ньому досить впевнено. Через дискваліфікацію не зможе зіграти проти «Рубікон-Вишневого» Володимир Дмитренко, також за діями підопічних спостерігатиме з трибуни головний тренер Володимир Бондаренко. Мікропошкодження ймовірніше завадять вийти на поле Олексію Бриженко та Сергію Ічанському. Всі інші гравці в строю.

Тренерський штаб «Діназу» непогано знає можливості майбутнього опонента, з котрим разом виступав у попередньому турнірі Аматорської ліги України. Нині «Рубікон-Вишневе» посідає шосту сходинку в групі 2 регулярного чемпіонату. Утім, це не завадило клубу оголосити про бажання отримати статус професіоналів та в новому сезоні розпочати виступ в Другій лізі чемпіонату ПФЛ.  

Хто ж вийде переможцем у матчі Меморіалу Макарова ми дізнаємося в суботу. Приїжджайте й підтримайте наш «Діназ»!

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери