«Діназ» розпочав тренування

Середа, Лютого 2, 2022 - 19:16

Вишгородці вийшли з відпустки.

Тривала зимова перерва «Діназу» завершилася. 2 лютого команда вийшла з відпустки і розпочала підготовку до весняної частини сезону. Офіційно нового наставника буде представлено найближчими днями, після врегулювання всіх юридичних нюансів.

Напередодні гравці пройшли поглиблений медичний огляд і в середу заїхали у готель «Вишеград» на тижневий збір, котрий триватиме до 8 лютого.  Розпочався втягувальний цикл ранковим заняттям у тренажерному залі «Нептун» (Нові Петрівці). Впродовж години хлопці відпрацювали різні станції та насичений комплекс вправ. По обіді діназівці тренувалися на штучному футбольному полі.

Під час зимової перерви у «Діназі» новим директором клубу призначено Сергія Старенького, на котрого лягає повна відповідальність за управління КП «Діназ». Утім, вихованець вишгородського футболу ще не збирається остаточно вішати бутси на цвях, тому цілком ймовірно, що він вийде ще на поле у матчах чемпіонату.

Кадрові зміни у діназівців у цей період такі. Разом з Володимиром Бондаренком залишив клуб його асистент Володимир Крохмаль. Тамаз Авдалян та Роман Помазан залишили команду наприкінці минулого сезону. Взимку з «Діназу» пішли нападник Сергій Майборода та півзахисник Юрій Малєй.

За трансферною угодою до «Лівого берегу» перебрався захисник/півзахисник Максим Банасевич, також кияни зацікавлені в послугах хавбека Артема Бафталовського. Нападник Олександр Апанчук перейшов в «Агробізнес».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери