«Діназ» розібрався з «Динамо» U-21

Субота, Січня 18, 2020 - 19:56

Вишгородці провели перший контрольний поєдинок.

«ДИНАМО» U-21 – «ДІНАЗ» - 2:3

Голи: Сухоручко (36), Ісадченко (67) - Бриженко (8), Волошин (39), Долженко (84).

На 8-й хвилині Олексій Бриженко не реалізував пенальті.

«Динамо»: Малиш, Голоколосов, Гук, Романчук, Кузик, Глушач, Яцик, Мартин, Янаков, Мащенко, Сухоручко.

Запасні: Тугай, Рязанцев, Маленков, Урсулов, Бомащук, Костюк, Ісадченко.

«Діназ»: Коростишевський, Крохмаль, Дмитренко, Волошин, Корешков, Ічанський, Петренко, Бриженко, Бовтрук, Дроздов, Перов.

Вже на третій день після повернення з відпустки підопічні Володимира Бондаренко провели контрольний поєдинок з молодіжним складом київського «Динамо», яким керують Юрій Мороз, Олег Гусєв та Сергій Шматоваленко. Матч відбувся в суботу в затишному критому манежі УТБ «Динамо» в Конча Заспі. Відверто кажучи, не очікувалося, що наша команда проведе поєдинок на одному дихані і здобуде чудову перемогу. Все ж таки хлопці тільки входять в тренувально-ігровий ритм і, за їх же словами, ноги після перших занять просто ватні. Але настрій та бажання творять чудеса. І нехай фізична форма команди ще далека від ідеальної, але за рахунок тактики та хорошої реалізації своїх моментів «Діназ» здобув хорошу перемогу.

Вже з перших хвилин зустрічі все почалося складатися на їх користь. На восьмій хвилині Олексій Бриженко заробив пенальті і сам же взявся його реалізовувати. Удар з точки динамівський голкіпер Малиш відбив, але Бриженко першим встиг на добивання і все ж таки спрямував м’яч в ціль. Далі пішла гра обопільною гостротою. Та оборона оборона обох команд цілих півгодини діяла без помилок, аж поки на 36-й хвилині кияни не провели гостру атаку лівим флангом. Кузик точно навісив на ближню стійку воріт, а Сухоручко, підрізавши м’яч головою, спрямував його в ближній кут повз Коростишевського.

Результативна відповідь «Діназу» не забарилася через дві хвилини. Після чергового кутового м’яч відлетів до Андрія Волошина, котрий з меж карного майданчика спрямував його в ціль. На останніх секундах першого тайму «Динамо» мало чудову нагоду зрівняти рахунок, але спочатку голкіпер, а потім захисник вибивали м’яч практично з лінії воріт.

Після короткого перепочинку Володимир Бондаренко повністю замінив польових гравців. На поле вийшли Чернишов, Помазан, Ізотов, Добровольський, Авдалян, Долженко, Марченко, Безпалий, Терещенко, Адама. І поки хлопці входили в гру «Динамо» організувало кілька небезпечних ситуацій біля воріт Коростишевського. В свою чергу й діназівці робили гострі вилазки до воріт киян. Чудову нагоду забити мав Ілля Терещенко, але трішки не встиг головою замкнути подачу Тамаза Авдаляна. Господарі ж на 67-й хвилині зуміли витиснути корисні дивіденди з черговою атаки. Янаков відкинув м’яч під удар Ісадченко, котрий поклав його чітко в лузу.  

Здавалося, що гра вже йде до мирної гавані, але на 84-й хвилині під час чергової атаки «Діназу» на потужний удар метрів з 25-ти зважився Сергій Долженко. М’яч щільно ліг на ногу і по високій дузі «зняв павутину» в «дев’ятці» динамівських воріт. Красень-гол, який в чемпіонаті заслуговував би на звання кращого, а в цьому матчі забезпечив приємну перемогу вишгородців.

Відновившись в неділю, наша команда з понеділка продовжить тренування в щоденному режимі. Адже вже в кінці тижня, 25 січня, заплановано старт зимового турніру Меморіал Макарова. Минулого року «Діназ» задовольнився срібними медалями цих змагань, нині прагнутиме більшого. Склад учасників та розклад матчів стануть відомі найближчим часом.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери