«Діназ» провів двосторонку

Середа, Липня 3, 2019 - 11:13

Вишгородці набирають тренувальний темп.

Поступово втягуючись в підготовчий процес, вишгородський «Діназ» у вівторок провів повноцінне ігрове тренування. Після інтенсивної розминки гравці розділилися на дві команди і провели двосторонню гру, в якій взяло участь і кілька новачків, що перебувають на перегляді.

Розділившись на «білих» та «зелених», діназівці зіграли два тайми по 25 хвилин та скорочений третій тайм. При цьому, по ходу зустрічі наставники кілька разів тасували склад, надавши можливість взаємодіяти футболістам в різних варіаціях. Загальний підсумок цього поєдинку 2:1 на користь «білих». М’ячі у ворота залітали в кожному з таймів. При цьому два з них у складі «білих» провели потенційні новачки команди, а ось за «зелених» відзначився Олександр Безпалий. Завершили заняття підопічні Володимира Бондаренко традиційними вправами під опікою фітнес-тренера Валерії Крохмаль.

В середу наставники призначили тренування на ранок, а найближчими «Діназ» вихідними планує зіграти контрольний поєдинок. Якщо не вдасться домовитися з кваліфікованим спаринг-партнером, то цей матч може стати більш повноцінною двосторонньою грою для діназівців. Що на даному етапі підготовки не менш важливо для тренерів, адже надає змогу детальніше познайомитися з ігровими можливостями тих, хто перебуває на перегляді.

До речі, «Діназ» вирішив відмовитися в подальшому від послуг центрального півзахисника Іллі Сірого, котрий вже залишив розмашування команди. Також поки що не приступив до занять в загальній групі Сергій Каркошкін, котрий проходить медичне обстеження, а Денис Митник та Олексій Чернишов займаються за індивідуальною програмою.

Нині відомо про два заплановані контрольні поєдинки нашої команди. 11 липня «Діназ» на стадіоні в Демидові зіграє з вінницькою «Нивою» (початок матчу о 18.30), а на 13 липня призначено двобій зі столичною «Оболонь-Бровар-2».   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери