«Діназ» продовжує перебувати у смузі невдач

Понеділок, Травня 26, 2014 - 17:05

У першості міста Києва наша команда поступилася вдруге поспіль та погіршила свої турнірне становище.

Поєдинок у Лютіжі проти «Батьківщини» повинен був дати відповідь чи оговталася наша команда від прикрої поразки в минулому турі від київського «Локомотива» з рахунком 2:3.

На звітний матч Михайло Стельмах викликав майже усіх найкращих гравців, які були в обоймі тренера. «Діназівці» розпочали матч активніше за свого суперника, хоча проявляти хоч якусь активність при спеці у 32 градуси було справою не з легких.

Результатом більш впевненої гри стало призначення одинадцятиметрового у ворота «Батьківщиини», який впевнено реалізував капітан команди Борис Шевелюк.

Після забитого м’яча «діназівці» віддали ініціативу супернику, але не забували про свої атаки. Щоправда, контрвипади гравців «Батьківщини» були куди гострішими. Саме після одного з них гравці номінальних господарів удвох вийшли на голкіпера «Діназу» та впевнено розібравшись у ситуації зрівняли рахунок.

У час, що залишився обидві команди намагалися вирвати перемогу і більше пощастило гравцям «Батьківщини»: після вкидання з-за бокової у штрафному майданчику «діназівців» виникла небезпечна ситуація і більш вправним виявився нападник «Батьківщини», тим самим вивівши свою команду вперед.

Михайло Стельмах намагався врятувати гру, зробивши ряд замін, але, на жаль, бодай зрівняти рахунок нашій команді так і не вдалося.

У першостях Київскої області та міста Києва «діназівці» зазнали третьої поспіль поразки, а враховуючи розгромну поразку від ФК «Мироцьке» у Кубку регіональних чемпіонів безвиграшна серія нашої команди становить чотири поєдинки.

Сподіваємось тренерський штаб «Діназу» зможе виправити ситуацію та повернути наше команду на переможний шлях.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери