«Діназ» поступився «Епіцентру»

П'ятниця, Травня 14, 2021 - 21:31

Вишгородці втратили важливі очки в принциповому протистоянні.

«ЕПІЦЕНТР» (Дунаївці) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 2:1

Голи: В.Бадло (20), Івашко (78) – Бриженко (34).

«Епіцентр»: Попович, В.Кузів, В.Бадло (Барбоса да Сілва, 46), Ничипоренко, Захарченко, Р.Кузів, Кривобедрий, Беженар, Червонецький (Пліс, 80), Буй, Івашко.

«Діназ»: Крупниченко, Банасевич, Гарбар, Дмитренко, Помазан, Петренко, Ічанський, Бовтрук (Апанчук, 75), Бриженко (Брижчук, 67), Бафталовський, Кірієнко.

Головний арбітр - А. Кошура (Чернівці). Асистенти – Ю.Суряк (Львів), А.Приймачук (Рівне). Четвертий арбітр – М.Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Ю.Козачук (Вінниця).

14 травня 2021 року. Дунаївці. Стадіон «Колос».

Вишгородці програли і неймовірно ускладнили свої шанси на одну з двох путівок до Першої ліги. Утім, вішати ніс не варто. Поки є хоча б теоретичні шанси, потрібно боротися. Вигравати всі чотири матчі, що залишилися і чекати розв’язок в очному протистоянні інших конкурентів, котрі також втрачатимуть очки.

Розуміючи цінність, звітний матч команди розпочали досить надійно. Господарі з перших секунд не кинулися з піднятим забралом на ворота гостей, а ті в свою чергу намагалися перекрити підступи до штрафної і відсунути гру поближче до центру. Перший дзвіночок прозвучав на 5-й хвилині, коли Тарас Червонецький пробив з-за меж карного майданчику. М’яч пролетів значно вище воріт. У відповідь Сергій Ічанський влетів у штрафну «Епіцентру», впав, але суддя не зреагував на це. Значно небезпечнішим був момент у Олега Ничипоренка та після його удару головою снаряд влучив у когось із захисників «Діназу». Зате кивок головою Віталія Бадло на 20-й хвилині після подачі кутового і паса партнера виявився ефективним.

Отримавши пробоїну у власних воротах, діназівці постаралися перевести гру на половину суперника. І це їм вдалося. Друга половина першого тайму пройшла не тільки з їх територіальною, але й матеріальною перевагою. Особливо активним у ці хвилини був Олексій Бриженко. В одному з епізодів він навіть отримав мікропошкодження й на заміну вже готувався вийти Антон Брижчук, але все ж рокировка не відбулася. І не дарма. Активність кращого гравця «Діназу» минулого місяця змушувала хвилюватися оборонців «Епіцентру». На 28-й хвилині Сергій Ічанський кинув вперед Олексія, той пройшов майже до лінії воріт і вирізав м’яч в район одинадцятиметрової позначки. На жаль, ніхто з партнерів не встиг замкнути цю передачу. Зате в черговому рейді у карний майданчик господарів на 34-й хвилині Бриженко з гострого кута пробив низом повз голкіпера у дальній кут – 1:1. Якби у ці хвилини вишгородці дотиснули й забили ще раз, то перевага на їх боці була б не тільки матеріальна, але й психологічна. Утім, на перерву команди пішли з нічийним результатом.

Другий тайм – гра нервів і внутрішня напруга, котру чудово відчували всі, хто причетний до матчу. Команди не відсиджувалися в обороні, але й довгенько не створювали гольових моментів біля воріт суперника. Розуміючи, що, як дощ в спекотну погоду, сьогодні «Діназу» потрібна була перемога головний тренер Володимир Бондаренко кидає в бій свіжи атакуючі сили. Спочатку на полі накінець-то з’являється Антон Брижчук, а затим Олександр Апанчук. І треба ж було такому статися, що саме з лівого флангу нашої оборони, де діяв Антон прийшла жахлива загроза. Дунаївець Микола Буй вирізав верхову передачу в штрафну «Діназу», а високий Руслан Івашко вистрибнув вчасно й головою спрямував кулю під дальню «дев’ятку».

Гості могли зрівняти рахунок за три хвилини. Володимир Дмитренко потужно виконав штрафний метрів з тридцяти, але м’яч лишень поцілував стійку і по-зрадницьки вискочив у поле. Ще за три хвилини Олександр Апанчук забив та боковий асистент зафіксував офсайд. Мав непогані шанси Антон Брижчук та його удари блокував… форвард Івашко.

Сівши в оборону, «Епіцентр» ледве не спіймав «Діназ» на контратаці. Микола Буй вийшов на ударну позицію по центру та пробити Олексія Крупниченка не зміг. А в додані хвилині вперед на подачу кутових пішов навіть голкіпер «Діназу». І хоча сам не забив, але створив напругу для своєї команди, бо господарі перехопили м’яч і могли забити в пусті ворота. Барбоса да Сілва просто не добив навіть до штрафної.

Відтак, «Діназ» пропустив поперед себе «Епіцентр» і перемістився на п’яту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 39 очок. Наступної суботи вишгородці на власному полі прийматимуть львівські «Карпати». Зігравши з усіма основними конкурентами, колектив Володимира Бондаренка зобов’язаний брати максимум у чотирьох турах, що залишилися. Тільки так ще можна розраховувати на одне з чільних двох місць в групі «А».        

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів у підписники клубного Телеграм-каналу!!!!!!!!!!!! 

https://t.me/FCDINAZ_oficial

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери