«Діназ» побореться за два зимові кубки та планує провести збір в Туреччині

Четвер, Грудня 19, 2019 - 14:20

Відомі головні орієнтири передсезонної підготовки нашої головної команди.

Попри те, що офіційно головна команда «Діназу» нині перебуває у відпустці, раз на тиждень хлопці збираються разом аби підтримати ігрові кондиції. Ось і в неділю, 22 грудня, команда проведе колективний турнір на який окрім гравців основного складу будуть запрошені також відомі в минулому та нині діючі професіонали. Також планується приїзд кількох почесних гостей, які вийдуть на поле. Візьме участь в клубному передноворічному турнірі і почесний президент та засновник «Діназу» Ярослав Москаленко. Формат та регламент змагань, що проводяться вже вдруге, визначиться безпосередньо перед його початком.

Це буде перший неофіційний старт підготовчого сезону вишгородського професіонального колективу. А повноцінну підготовку «Діназ» розпочне одразу після новорічно-різдвяних свят.

«Ми зберемося в середині січня і візьмемо участь в турнірі Макарова (його старт заплановано на 25 січня – Прим.авт.), - розповів в ексклюзивному інтерв’ю клубній прес-службі головний тренер Володимир Бондаренко (відео можна подивится на каналі в тубі за посиланням https://youtu.be/FfsZX2615BA). – Поля в цей час особливо не дозволяють тренуватися, тому потім зіграємо ще в одному зимовому турнірі. Перед стартом сезону заплановано двотижневий збір в Туреччині, з 1 по 14 березня. Скоріше за все ми поїдемо туди ж, де були й минулого року. Повернемося і перед стартом чемпіонату у нас залишиться на підготовку тижневий цикл».  

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери