«Діназ» пішов у відпустку

Вівторок, Листопада 26, 2019 - 14:33

Повноцінну підготовку команда розпочне після новорічних свят.

Одразу після завершального поєдинку другого кола, в якому «Діназ» в рамках 22-го туру на власному полі здолав «Ужгород» (3:2), гравці нашої команди відправилися у відпустку. Вона триватиме до кінця грудня. Саме напередодні новорічно-різдвяних свят команда планує знову зібратися разом і провести в Лютежі міні-турнір, на який буде запрошено також почесних гостей та друзів клубу.

Ймовірно, що серед учасників, окрім безпосередньо діючого складу «Діназу», будуть як знані футболісти України, котрі вже завершили професійну кар’єру, так і діючі гравці інших команд Прем’єр-ліги, першої ліги. Формат турніру ще буде обговорюватися (все залежить від кількості учасників), але вже зараз відомо, що на багатьох чекають цінні заохочувальні призи.

Після цього «Діназ» знову візьме паузу на Новий рік та Різдво, а повноцінну підготовку розпочне в середині січня. Тренерський штаб планує взяти участь у зимовому Меморіалі Макарова та ще в одному з підготовчих зимових турнірів, які проводить Київська обласна федерація футболу. Не виключено, що на завершальний етап підготовки команда відправиться на збір до Туреччини.

Тим часом, став відомий календар змагань третього кола чемпіонату. Він стартує 22 березня. В 23-му турі «Діназ» вдома прийматиме вінницьку «Ниву».  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери