«Діназ» переможно завершив аматорський сезон

Неділя, Червня 2, 2019 - 11:43

Вишгородці фінішували на п’ятому місці в чемпіонаті України.

«АВАНГАРД» (Корюківка) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:1

Гол: Авдалян (49).

«Авангард»: Падун, Яловець (Авраменко, 54), Чуланов, Поляниця, Дульзон (Молоденко, 46), Кирин (Алаєв, 63), Вересоцький, Сирош, Твердовський, Доценко, Грищенко.

«Діназ»: Крикнін, Крохмаль, Гарбар, Зубленко, Корешков, Ічанський, Петренко, Безпалий (Блазунь, 88), Авдалян, Марченко (Сірий, 82), Митник (Капаністий, 65).

Заключний поєдинок нинішнього чемпіонату України серед аматорів «Діназ» провів у Корюківці проти місцевого «Авангарду» і поставив мажорну крапку в непростому футбольному сезоні. Успіх команді забезпечив точний удар Тамаз Авдаляна на початку другого тайму.

Зважаючи на дискваліфікацію креативного Сергія Каркошкіна тренерський штаб нашої команди вирішив трішки змінити тактичну побудову. В результаті на вістря атаки були висунуто центрфорварда Дениса Митника, а лівий фланг опинився в повному розпоряджені Валентина Корешкова. Чотирикутник в центрі поля Ічанський-Петренко-Марченко-Авдалян повинен був забезпечити домінування в середній ланці й за необхідності допомагати перекривати лівий фланг.

Гості розпочали поєдинок досить активно і на другій хвилині кинули вперед Тамаза Авдаляна, але захисники вибили м’яч за межі поля. Два підряд кутових завершилися ударом Олександра Безпалого, але шкіряна куля пролетіла повз ворота. Невдовзі Денис Митник спробував пробити точно головою та трішки схибив. Не досягнувши успіху в стартові хвилини, «Діназ» поступово збавив оберти і розділив ініціативу на полі порівну з суперником. Утім, це було цілком закономірно, адже за спекотної погоди непросто було постійно підтримувати високий темп. Не часто виникали й гольові ситуації. Найнебезпечніші з них з’являлися після стандартів. І в середині першого тайму Олександру Гарбару, який підключився до чергового штрафного, вдалося головою підрізати м’яч у ціль. Та асистент арбітра зафіксував офсайд і гол не зарахували.

Зате вже на третій хвилині другого тайму суддя вказав на центр поля. Тамаз Авдалян, отримавши пас від Сергія Ічанського, розгойдав голкіпера і несильним ударом лівою з гострого кута спрямував м’яч під перекладину. Подібний перебіг подій аж ніяк не влаштовув «Авангард», тому вони кинули в бій свіжі сили, намагаючись будь що вирівняти цифри на табло. На полі розгорнулася рівна боротьба з нечастими виходами на ударну позицію тієї чи іншої команди. І знову були досить ефективними стандрати у виконання «Діназу». Під час одного з них Сергій Ічанський пробив головою під перекладину, але голкіпер перевів м’яч на кутовий, а згодом корюківські захисники завадили Олександру Безпалому замкнути на дальній штанзі подачу зі штрафного.

Господарі мали чудовий шанс зрівняти рахунок на 83-й хвилині матчу, коли провели швидку контратаку. Володимир Грищенко зробив відмінну передачу на Сергія Алаєва, але той, пробивши головою,  лишень струсонув перекладину діназівських воріт. В заключні хвилини корюківці організували звичайний навал на та оборона гостей не допустила фатальних помилок і здобула важливу перемогу.

Завдяки цьому підопічним Володимира Бондаренко вдалося зберегти п’яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України серед аматорів. У «Діназу», як і в бзівського «Авангарду» в активі по 35 очок, але вище, згідно регламенту опинилася футбольна дружина Сергія Карпенко, котра має на одну перемогу більше.

Одразу по завершені цього матчу діназівці відправилися у трьохтижневу відпустку. І вже з 21 травня команда розпочне підготовку до дебюту в другій професійній лізі.   

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери