«Діназ» отримав суперників у Меморіалі Макарова.

Середа, Січня 22, 2020 - 16:02

Наша команда виступатиме в групі «А».

В новому офісі Київської обласної асоціації футболу відбулося жеребкування учасників ХХV зимового турніру Меморіал Макарова, а якому візьмуть участь 15 команд, розділених на три групи. Вишгородський «Діназ» потрапив до групи «А», де його суперниками стануть «Колос-U21» (Ковалівка), «Олімпія» (Савинці), «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) та Guazantees United (Африка). Всі матчі цієї групи планується зіграти в Конча-Заспі.

Підопічні Володимира Бондаренко, безумовно, є одними з фаворитів турніру і налаштовуються тільки на перемогу. Нагадаємо, що минулого року діназівці дісталися до фіналу, де у вирішальному матчі несподівано поступилися збірній студентів України, задовільнившись тільки срібними медалями. Тепер хлопці прагнутимуть підняти планку власного досягнення.

Склад інших груп виглядає таким чином.

Група «В» гратиме в Ірпені та Вишневому. Там змагатимуться «Колос-U19» (Ковалівка), «Кудрівка» (Ірпінь), «Рубікон-Вишневе» (Київ), «Любомир» (Ставище) та «Софія» (Софіївська Борщагівка).

Групу «С» сформували «Атлет» (Київ), «Олімпік» (Кропивницький), «Джуніорс» (Шпитьки), ФК імені Яшина (Київ) та «Африка-ДС Юнайтед». Матчі проходитимуть у Лютежі, Вишневому та Конча-Заспі.

Груповий турнір відбудеться з 25 по 31 січня. До чвертьфіналу вийдуть по дві перші команди кожної з груп та дві найкращі серед тих, хто посяде третю сходинку. Матчі плей-офф розпочнуться 1 лютого. На 3 лютого призначено півфінальні поєдинки. Фінал ювілейного ХХV Меморіалу Макарова заплановано провести 5 лютого. Місце його проведення буде визначено напередодні.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери