«Діназ» одним з перших в Другій лізі вийшов з відпустки

Понеділок, Січня 11, 2021 - 17:25

Колектив залишило четверо футболістів й очікуються потенційні новачки.

В понеділок, 11 січня, вишгородський «Діназ» розпочав підготовку до нового футбольного року. Лідер групи «А» одним з перших відновив роботу після тривалої зимової відпустки. Раніше них почала тренуватися лишень частина гравців київської «Оболоні-2».  

Підопічні Володимира Бондаренка зібралися в Лютежі і після короткого привітання головного тренера провели перше повноцінне заняття. Витримавши контрольне зважування, футболісти відправилися на 40-хвилинну пробіжку місцевим лісом, а потім перейшли до роботи з м’ячем на штучному газоні сільської арени.

ЧИТАЙТЕ: Володимир Бондаренко: «Чепурненко «прикипів» до команди і залишається в «Діназі»

У міжсезоння команду залишило кілька гравців. Про прощання з воротарем Романом Коростишевський, захисником Святославом Грабчаком та півзахисником Олександром Безпалим головний тренер «Діназу» розповів ще в підсумковому інтерв’ю напередодні новорічно-різдв’яних свят, а ось центральний хавбек Артем Марченко прийняв рішення піти вже під час перерви. ФК «Діназ» щиро дякує всім цим гравцям, котрі зробили свій внесок у професійне зростання клубу. Особливо теплі слова заслуговують Безпалий та Марченко, які за останні три роки пройшли з «Діназом» шлях від аматорської команди чемпіонату області до професіоналів Другої ліги.

Поки що повноцінних новачків у складі вишгородців нема, але найближчим часом вони можуть з’явитися й довести свої наміри захищати кольори одного з фаворитів чемпіонату. З тих, хто тривалий час перебував у лазареті «Діназу» до занять в основній групі повернувся захисник Андрій Карвацький. Він не провів жодного офіційного матчу в складі команди, але тренерський штаб надає йому можливість у роботі продемонструвати свій футбольний хист і довести свої претензії на потрапляння в заявку на весняну частину сезону. Поки що не відновилися три півзахисники - Сергій Русьян, Сергій Ічанський та Тамаз Авдалян. Утім, очікується, що дехто з них найближчим часом зможе повернутися не тільки до індивідуальної роботи, але й тренуватися в загальній групі.

ЧИТАЙТЕ: Антон Брижчук: «Чим більше ігор, тим щасливіші футболісти»

За словами Володимира Бондаренко, «Діназ» буде працювати в режимі одноразових щоденних тренувань. Контрольні матчі, команда, можливо, розпочне грати вже наступного тижня. Є кілька попередніх домовленостей й надходять нові пропозиції про спаринги, але остаточно все стане відомо найближчими днями. Планують діназівці виступити у Меморіал Макарова. Утім, все буде залежати від складу учасників цього зимового підготовчого турніру. Наприкінці лютого вишгородський клуб відправиться до Туреччини на двотижневий збір. Повернеться команда за тиждень до рестарту чемпіонату аби адаптуватися до українських футбольних реалій.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери