«Діназ» очолив групу «А»

Неділя, Листопада 15, 2020 - 17:37

Дубль Брижчука та гол Чепурненко забезпечили перемогу над молоддю луцької «Волині-2».

«ДІНАЗ» (Вишгород) - « ВОЛИНЬ-2» (Луцьк) - 3:0

Голи: Брижчук (5, 56), Чепурненко (90+2).

«Діназ»: Крупниченко, Банасевич, Дмитренко, Гарбар (Волошин, 55) Помазан, Брижчук (Добровольський, 79) Бриженко (Петренко, 46), Чепурненко, Бовтрук (Безпалий, 62), Кірієнко (Марченко, 75) Апанчук.

«Волинь-2»: Коркодим, Мартинюк, Мороз, Кузнєчіков, Максимчук (В.Кристин, 67), С.Кристин (Миронюк, 60), Сасовський (Заводович, 79), Янчук (Уманець, 87), Чернов, Теслюк, Кобзар (Ольхович, 67).

Арбітр: Л.Тельбух (Дніпро). Асистенти – О.Капленко, С.Удовенко (Кропивницький). Четвертий арбітр – О.Шкурченко (Черкаська обл.). Спостерігач арбітражу – А.Молгамов (Суми).

15 листопада 2020 року. Демидів. Стадіон «Діназ». + 4 градуси.

В неділю «Діназ» не втратив шанс вийти на перше місце в групі «А». Вишгородці здобули третю перемогу поспіль й зуміли обійти своїх головних конкурентів. І нехай поки що підопічні Володимира Бондаренко мають однакову кількість очок з хмельницьким «Поділлям», котре цього дня завдало поразки «Карпатам» з Галичу (2:0) і зіграли на два матчі більше від недавнього лідера в турнірній таблиці дунаївського «Епіцентру», чільна позиція додає команді ще більшої впевненості й оптимістичних поглядів вперед. «Епіцентру» ж ще треба взяти очки у відкладених поєдинках.

На гру з «Волинню-2» головний тренер діназівців Володимир Бондаренко задіяв ту саму тактичну схему з двома нападниками Ігорем Кірієнком та Олександром Апанчуком, що і в матчі з «Черніговом», але зробив дві заміни на інші позиції. Місце в воротах зайняв досвідчений Олексій Крупниченко, а на правий фланг півзахисту повернувся Вадим Бовтрук. У гостей були свої труднощі зі складом. Через перебір жовтих карток не міг вийти на гру Максим Войтіховський, а до першої команди було викликано нападника Назарія Богомаза.

Ослаблена таким чином молодь «Волині-2» одразу потрапила під стартовий натиск господарів, котрі з перших хвилин почали демонструвати, хто тут головний. І досить швидко «Діназ» втілив свої прагнення в результат. На п’ятій хвилині Антон Брижчук отримав у карному майданчику лучан пас від партнера, трішки «качнув» захисника і ударом правою спрямував м’яч у дальній нижній кут воріт. За хвилину він отримав ще один подібний шанс, але на цей раз не зумів переграти голкіпера Арсенія Коркодима.

Продовжуючи розхитувати оборону гостей вишгородці створили ще кілька гострих напівмоментів біля воріт суперника. Та, на жаль, до чіткого завершального ударі справа чомусь не доходила. Не можна сказати, що оборона «Волині-2» діяла щільно і безпомилково. Навпаки, вона частенько давала тріщини, якими господарі повинні були скористатися. До перерви це не вдалося. Що ж до атак лучан, то їх потуги були значно скромнішими і менш небезпечними, хоча кілька ударів у бік воріт «Діназу» вони завдали.

Вдруге господарі забили вже після перерви. І знову влучністю відзначився Антон Брижчук. Немов крейсер він промчав по лівому флангу, віддав пас в центр на Ігоря Кірієнко, а той відкинув м’яч під удар Євгену Чепурненко. Політ снаряду заблокував захисник, але таким чином, що куля рикошетом полетіла на лівий край у напрямку Антона Брижчука. Невисокий, вертлявий хавбек розсудливо головою переправив м’яч в сітку – 2:0.

Після цього тріщини в обороні «Волині-2» почали з’являтися все частіше й частіше. Гол визрівав. І якби діназівці були влучнішими й ефективнішими, то їм не довелося б так довго чекати розгромного рахунку. Лишень в додані арбітром хвилини Євген Чепурненко чудово виконав свій фірмовий стандарт і немов більярдист, який кладе кулю в лузу, перекинув м’яч через «стінку» в нижній кут воріт. Майже одразу після цього рефері Людмила Тельбух з Дніпра дала фінальний свисток.

Мінімум на тиждень «Діназ» захопив лідерство в групі «А». Він може його зберегти й перед зимовою перервою, якщо наступної неділі вдало зіграє в гостях проти «Оболоні-2». Це буде непростий поєдинок, в котрому підопічним Володимира Бондаренка необхідно тільки перемагати аби піти у відпустку в відмінному настрої та з хорошими перспективами на весняну частину сезону.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери