«Діназ-2009» завоював «срібло» в Бердянську

Субота, Березня 23, 2019 - 14:42

Підопічні Геннадія Каплунова гідно виступили на представницькому турнірі.

З 20 по 23 березня в Бердянську пройшов дитячий футбольний турнір «Бердянська весна – 2019», в якому взяла участь і команда нашої футбольної академії «Діназ-2009» (тренер Геннадій Каплунов). Потрапивши до групи «А», юні вишгородці дуже вдало провели свої поєдинки і на проміжному етапі фінішували першими.

В стартовому матчі діназівці розібралися з ровесниками футбольного центру «Барса» з Сум (3:0). У першому таймі Богдан Підгулько відкрив рахунок, по перерві Тимофій Сердюк дальнім ударом його подвоїв, а на останній хвилинні переможну крапку в цьому поєдинку поставив Діма Брагарник.

В другому турі групового турніру «Діназ-2009» декласував «Дизеліст» (Товкмак, Запоріжська область) - 6:0. Підопічні Геннадія Каплунова відкрили рахунок з одинадцятиметрового, котрий чудово виконав Тимофій Сердюк (пенальті було призначено за грубість проти Богдана Підгулько). Згодом Богдан відзначився сам, а Максим Ощенко до перерви провів третій м'яч. Після відпочинку Тимофій Сердюк та Богдан Підгулько записали в свій актив ще по одному точному удару, а заключний м'яч на рахунку Артема Пономаренко.
Склад «Діназу-2009»: Єгор Шаповалов, Архип Сердюк, Максим Білюк, Віталій Каплун, Тимофій Сердюк, Ілля Куковенко, Максим Ощенко, Богдан Підгулько. На заміну виходили: Іван Рябцев, Артем Пономаренко, Роман Власюк, Максим Бжезовський, Діма Брагарник.

Наступним суперником в групі «А» стала команда бердянської ДЮСШ. Аби зіграти у фіналі вишгородцям потрібна була тільки перемога, оскільки у команд була однакова кількість набраних очок, а краща різниця голів виявилася саме у господарів турніру. В першому таймі Ярослав Сингаївський вивів «Діназ-2009» вперед, проштовхнувши м’яч в сітку, але вже на початку другої половини бердянці зуміли вирівняти ситуацію. Та все-таки за десять хвилин до завершення поєдинку Тимофій Сердюк вийшов віч-на-віч з голкіпером і провів другий м’яч. Переможний для нашої команди рахунок протримався до фінального свистка.

Таким чином, «Діназ» у вирішальному поєдинку зустрівся з колективом «Спорт для всіх» (Покровськ, Донецької області). У першій половині жодній з команд не вдалося забити, а ось по перерві сильний вітер допоміг донеччанам і в метушні біля воріт вишгородців форвард суперників виявився спритнішим.

«Діназ-2009» повертається додому не тільки з срібними медалями «Бердянської весни – 2019», але й індивідуальними призом, котрий отримав Тимофій Сердюк, як кращий гравець нашої команди на цьому турнірі (4 голи).

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери