«Діназ-2009» в Одесі зіграв у футбол, познайомився з виробництвом кіно та забрав безліч пам’ятних призів

Понеділок, Березня 26, 2018 - 14:14
, , , , , ,

Юні вихованці футбольної академії завершили турнір і повернулися додому.

Впродовж трьох днів в Одесі тривав дитячий футбольний турнір Athletic Challenge Cup, в якому взяв участь і «Діназ-2009» (тренер Геннадій Каплунов). За головний трофей в критому манежі ФЛАГ загалом боролися десять команд. Як ми вже повідомляли, в перші два дні діназівці набрали 50 відсотків очок і перед заключним туром претендували на друге місце в групі.

В останній ігровий день на вишгородців чекав поєдинок з фаворитом групи краматорським «Авангардом», котрий виграв всі попередні поєдинки і заздалегідь забезпечив собі першу позицію. Оскільки змагатися з таким сильним суперником у відкритий футбол й годі, то Геннадій Каплунов попросив своїх підопічних діяти перш за все надійно в обороні, а вперед йти під час контратак. Цей тактичний хід приніс плоди. На 6-й хвилині Максим Ощенко втік від захисників суперника, на швидкості обіграв голкіпера і закотив м’яч в пусті ворота. «Авангард» намагався будь-що уникнути поразки і тиснув на «Діназ-2009», але надійна гра в обороні забезпечила вишгородцям перемогу з мінімальним рахунком (1:0).

Таким чином, діназівці поклали 7 очок у свій кошик. Стільки ж здобула ДЮСШ-2 з Кропивницького. Отож, для визначення місць довелося задіяти додаткові показники. Особиста зустріч між цими командами завершилася внічию (2:2), а показник забитих м’ячів виявився кращим у суперника. Саме їм і дісталася друга сходинка, тому «Діназу-2009» довелося розігрувати 5-6 місця в стикових матчах.

Опонентом стала ще одна команда одеського «Атлетіку», котра посіла третє місце в групі А. Першими відкрили рахунок діназівці (Денис Міхалик), але господарі відповіли двома влучними пострілами. Виручив «Діназ-2009» Максим Ощенко, котрий на останніх секундах зрівняв рахунок. Визначити переможця матчу довелося в серії післяматчевих пенальті. Їх краще виконала наша команда, завоювавши п’яте місце на турнірі. А головний трофей дістався СДЮШОР-1  з Миколаєва. У фіналі вони здолали краматорський «Авангард». Третє місце посів київський «Восход», четверте - ДЮСШ-2 (Кропивницький).

По завершенню змагань організатори вручили нашій команді пам’ятний кубок та дипломи кожному з футболістів. Індивідуальну відзнаку, як кращий півзахисник турніру,  отримав діназівець Ілля Куковенко. Не залишилася поза увагою і наша група підтримки. Вона вразила всіх й була визнана найбільш емоційною та організованою на турнірі Athletic Challenge Cup.

Попри те, що вільного часу в юних вихованців академії було не так вже й багато, наставник та батьки знайшли можливість відвідати знамениту Одеську кіностудію та подивитися власними очима, як і де знімаються художні фільми.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери