«Діназ-2004» здобув перемогу на зборах

Середа, Березня 28, 2018 - 10:20
, ,

Вишгородці у контрольному матчі розібралися з воловецькою ДЮСШ.

Перебуваючи на зборах у закарпатському Волівці, «Діназ-2004» (тренер Олексій Чернишов) провів товариський матч з вихованцями місцевої ДЮСШ, в складі якої виступали й гравці на рік-два старші. Утім, це не завадило діназівцям продемонструвати колективний футбол та здолати суперника з рахунком 2:1.

Гра проходила на важкому весняному полі, де демонструвати технічний футбол було дуже складно. В таких поєдинках на перший план виходить фізична готовність команди і вона у наших хлопців виявилася на висоті. Вони першими відкрили рахунок, вдало завершивши стандарт. Кирієнко подав м’яч з кутового, а Башук головою відправив шкіряну кулю в ціль. Та ще до перерви господарі зуміли вирівняти ситуацію, скориставшись помилкою голкіпера «Діназу-2004». І все ж в другому таймі Калашнік після прострілу Чередника підробив м’яч та спрямував його у сітку.

Склад «Діназу-2004»: Кочубей, Гайдук, Сологуб, Пироженко, Овсієнко, Башук, Чередник, Кирієнко,  Ніжник, Меда, Калашник. Заміни: Костина, Корж, Соколовський, Прочанкін. Голи: Башук, Калашнік.

«В цьому матчі на поле виходили всі і отримали хороше фізичне навантаження, - говорить Олексій Чернишов. – У складі суперника було достатньо високих гравців, з котрими боротися виявилося непросто, але команда витримала і використала свої моменти. Ми вже цілеспрямовано готуємося до гри з київським «Динамо» в 1/4 фіналу Кубку Києва. Матч відбудеться в неділю на Нивках, одразу після повернення з Волівця».   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери