«Діназ-2003» завершив регулярний сезон перемогою

Середа, Листопада 21, 2018 - 13:22
, ,

Успіх команді приніс сольний рейд Донця.

Минулих вихідних вихованці «Діназу-2003» (тренер Юрій Клиновський) на власному полі провели заключний поєдинок сезону зі столичною «Зміною». Важкий і принциповий поєдинок завершився мінімальною перемогою нашої команди з рахунком 1:0. Єдиний м’яч незадовго до фінального свистка провів Донець, котрий отримав чудову передачу від Москальчука. Півзахисник зробив затяжний рейд до воріт суперника, здолавши чи не півполя, і чітко реалізував свій шанс. За той час, що залишався гості вже нічого не змогли вдіяти з насиченою обороною діназівців.

«Діназ-2003»: Рудяк, Зінченко, Воронін, Прощаков, Донець, Семененко, Москальчук, Добровольський, Войтенко, Гавриш, Гасімі. Заміни: Шуляк, Яворський.

«В цьому матчі ми змушені були вибрати тактику від оборони, адже серйозні кадрові проблеми і коротка лава запасних зв’язували наші руки, – сказав після гри наставник Юрій Клиновський. – Багато хлопців захворіли, та й не всі ті, хто вийшов на поле почувалися оптимально. Ми перш за все потурбувалися про надійність власних воріт і постаралися використати свій шанс в контратаках. Як бачите з рахунку, це чудово вдалося і невеликими силами ми досягли перемоги. З чим і щиро вітаю всіх».

Попри те, що після матчу футболісти разом з батьками влаштували пікнік на завершення сезону, відпочивати їм ще рано. Через негоду було перенесено матч 1/4 фіналу Кубку пам’яті В.Колотова з київським «Атлетом», який за календарем мав відбутися 13 листопада, тому підопічним  Юрія Клиновського доведеться зіграти ще раз. Зустріч «Атлет» - «Діназ-2003» відбудеться найближчої суботи в Києві.    

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери