«Діназ-2» зійдеться з «Межигір’ям»

П'ятниця, Червня 14, 2019 - 10:59

В суботу відбудеться принципове районне дербі.

15 червня в Лютежі в рамках чемпіонату вищої ліги Київської області зустрінуться новопетрівське «Межигір’я» та вишгородський «Діназ-2». Для команд це буде перший подібний поєдинок на такому рівні. Донині в офіційних матчах колектив Анатолія Блазуня ще не грав з вихованцями нинішнього наставника «Межигір’я» Романа Пахолюка.

Номінальними господарями цього поєдинку на «Лютіж Арені» виступатимуть новопетрівці. Утім, від цього вони не стануть більшими фаворитами, адже для обох клубів штучне поле сільського стадіону є рідним уже впродовж багатьох років. Після 11 туру «Межигір’я» розташувалося в турнірній таблиці обласного чемпіонату на сьомому місці, маючи в своєму активі 15 очок. Вони невдало стартували, але поступово виправили становище. В попередньому матчі підопічні Романа Пахолюка на останніх хвилинах поступилися «Асканії-Флорі» і тепер, безумовно, прагнутимуть реабілітуватися.

Нема куди відступати й «Діназу-2». В дев’яти попередніх зустрічах хлопці зазнали сім поразок, вигравши всього два матчі. Їм конче потрібна перемога в суботу, бо на п’яти наступають інші конкуренти з підвалин турнірної таблиці. Цілком ймовірно, що на підсилення резервістів приїдуть кілька гравців з першої команди, які офіційно хоча й перебувають у відпустці, але повинні відстояти честь клубу в цьому принциповому двобої.

Нагадаємо, що матч «Межигір’я» - «Діназ-2» розпочнеться на стадіоні в Лютежі о 18 годині. Запрошуємо всіх насолодитися футбольним видовищем і підтримати нашу команду.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери