«Діназ-2» здобув вольову перемогу над «Патріотом»

Неділя, Квітня 21, 2019 - 08:35

Вишгородці набрали перші очки в чемпіонаті області.

«ДІНАЗ-2» (Вишгород) – «ПАТРІОТ» (Баришівка) – 3:1

Голи: Шевелюк (47), Малинич (50), Литченко (76) - Сусла (25).

«Діназ-2»: Прудніков, Дорошенко, Бортовський, Александровський, Блазунь, Шамрай (Ізотов, 54), Хаджинов (Пелагенько, 89), Малинич (Подоль, 75), Ходаковський (Марченко, 86), Шевелюк (Митник, 68), Литченко.

«Патріот»: Безп’ятчук, Ятленко (Григораш, 78), Саливон (Крамаренко, 69), Гайовий, Купрій, Драган (Полуденний, 69), Сусла (Мішель, 73), Ковальов (Верхов, 54), Кострома, Килипенко (Деко, 24), Дацюк.

Дочекалися! Резервісти «Діназу-2» (тренер Анатолій Блазунь) здобули першу перемогу в чемпіонаті вищої ліги Київськогої області сезону-2019. Третій тур виявився фартовим для нашої команди. До того ж, на лопатки покладено минулорічного бронзового призера баришівський «Патріот», та ще й у вольовому стилі.

Відверто кажучи, подібний результат став несподіванкою для багатьох навіть прихильників нашої команди, котра має в своєму розпоряджені чимало молодих виконавців і після перших двох турів забила всього один м’яч. Та й перший тайм особливої надії не приніс. Рівна гра, з ситуативною перевагою команд. Фартовішими виявилися гості, котрі вдало використали стандарт. На 25-й хвилині Євген Сусла десь з 25-ти метрів перекинув м’яч через «стінку» й зняв «павутину» у воротах В’ячеслава Пруднікова. До речі, голкіпер «Діназу» після тривалої відсутності і чуток про перехід до іншої команди, все ж таки залишився в колективі й напередодні був занесений у заявку.

Господарі до перерви відповідали надто кволими спробами забити. Зате після відпочинку їх немов підмінили і тепер коліна в «Патріоту» затремтіли не на жарт. Знову, як і в матчі головної команди, допомогли швидкі голи. На 47-й хвилині Борис Шевелюк головою на ближньому куті замкнув навіс від кутового прапорця Владислава Блазуня, перепрямувавши м’яч в ближній кут. А за чотири хвилини В’ячеслав Малинич вивід «Діназ» вперед, скориставшись точною передачею від Микити Ходаковського.

Спроби баришівців щось змінити були настільки кволими й беззубими, що навіть важко було уявити, яким же чином потенційний фаворит цього поєдинку збирається втікати від поразки. А коли на 76-й хвилині Владислав Литченко змусив втретє капітулювати голкіпера «Патріоту», то питання про переможця було фактично зняте.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери