«Діназ-2» поступився «Соколу»

Четвер, Вересня 5, 2019 - 12:01

Резервісти не встояли перед кубковим тріумфатором.

В Лютежі відбувся перенесений матч 15-го туру, в якому «Діназ-2» приймав новоспеченого володаря Кубку області «Сокіл» з Михайлівки-Рубежівки. П’ять «сухих» голів забезпечили «соколам» комфортну перемогу з рахунком 5:0.

Вже в першому таймі гості тричі засмутили господарів. На самісінькому початку матчу Байдалук спрямував шкіряну кулю в кут воріт, скориставшись невпевненими діями захисників, згодом Адама чітко реалізував пенальті. А за хвилину до перерви Байдалук оформив дубль, головою переправивши м’яч під перекладину. Варто відзначити, що діназівці самі мали кілька нагод аби розпечатати ворота «Соколу» та в завершальній фазі атак їм не вистачало влучності і агресивності.

Після короткого відпочинку гості забивали знову. На цей раз Ємельянов обікрав захисника «Діназу-2» й з близької відстані вразив в ціль. А фінальну крапку на 89-й хвилині поставив Захарченко, котрий отримав пас від партнера, качнув захисника й з лінії воротарської лініх під гострим кутом поцілив у дальню «шістку».

«Діназ-2»: Пишний, Головченко, Подоль, Калмиков, Лаврінченко, Москаленко, Шамрай, Борбунов, Малинич, Ковтун, Клименко. На заміну виходили: Павлушенко, Канавін, Климчук, Варейч, Лукаш, Жовтенко.

«Це один з тих матчів, коли навіть за такого програного рахунку хочеться подякувати й похвалити хлопців, - говорить тренер «Діназу-2» Анатолій Блазунь. – Так, пропустили багато, «Сокіл» скористався нашими помилками в обороні, але наші молоді хлопці проявили себе на порядок краще, ніж в попередньому матчі з «Патріотом». Непогано тримали м’яч, комбінували, старалися добре організовувати атаки. І створили немало моментів. Але якщо ми не забивали свої, то у «Соколу» з семи-восьми моментів п’ять завершилося взяттям воріт. Ось вам і краща індивідуальна майстерність. Трішки ми поступалися в єдиноборствах, бо все ж таки у суперника більш досвідчені футболісті від яких інколи наші діти відлітали немов м’яч від стінки. Та це просто вада часу. Загалом же, претензій нема, тільки рахунок засмучує. Утім, якщо вони будуть продовжувати в такому ж ключі, то поступово команда зросте в майстерності, змужніє. Про це нам навіть говорили колеги-тренери «Соколу».   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери