«Діназ-2» пішов у круте піке

Вівторок, Травня 29, 2018 - 15:08

Вишгородці зазнали прикрої поразки в гостях.

СК «БЕРКУТ-ЛЕГІОН» - «ДІНАЗ-2» - 3:2

Голи: Бровко (51), Дмитренко (86), Горнакашвілі (90+2) – Подоль (24), Колочко (42).

На 8-й хвилині Шамрай не реалізував пенальті (воротар).

СК «Беркут-Легіон»: Іщенко, Павлик, Співаков, Трасковський, Чекед, Д.Бондаренко, Сердюк, Пивовар, Горнакашвілі, Бровко, Дмитренко. Запасні: Кириченко, Давиденко, Гриценко, Жвінкліс, Сердюк.

«Діназ-2»: Батеха, Климчук, Александровський, Навальний, Марчук, Подоль, Ізотов, Шамрай, Негінський (Мамедов, 75), Колочко, Побережний (Слободянюк, 88).

Поєдинок першої ліги на центральному стадіоні Броварів проти місцевого СК «Беркут-Легіон» наш «Діназ-2» (тренер Микола Слободянюк) розпочав досить активно. Вже на 4-й хвилині матчу Побережний проберися поміж захисників і випробував на міцність поперечину господарських воріт. За кілька хвилин діназівці отримали стовідсотковий шанс відкрити рахунок. Броварські захисники не впоралися з настирливим Колочко і змушені були у власному карному майданчику порушити правила. Рефері чітко вказав на одинадцятиметрової позначку. До м‘яча підійшов Шамрай, але його удар з «точки» голкіпер парирував.

Ця невдача не зламала гостей, вони продовжили штурм воріт «беркутівців». В одному з епізодів лишень стійка врятувала господарів від неприємностей. Правда, за десять хвилин поперечина воріт прийшла на допомогу «Діназу-2». Та все ж вишгородці в атаці виявилися більш настирливими. На 23-й хвилині Колочко жорстко прострілив вздовж воріт, а Подоль чітко підставив ногу, спрямувавши кулю в сітку. Надалі гості продовжували контролювати перебіг подій на полі і незадовго до перерви Колочко метрів з 14-ти потужно пробив в перекладину від якої м‘яч вдарився в землю вже за лінією воріт.

У перерві наставник «Діназу-2» попросив чітко дотримуватися вибраної тактики і спробувати піймати суперника на контратаках. Та вже на 51-й хвилині виник привід для хвилювання. Бровко з 30-ти метрів наважився на удар по наших воротах, а Батеха виявився не готовим до такого пострілу над собою і зреагував із запізненням. Відчувши «присмак крові», господарі створили ще кілька небезпечних моментів біля діназвських воріт. Спочатку це не давало плодів, та чим ближче йшов час до завершення поєдинку, тим більше давалася взнаки втома, а разом з нею почали виникати помилки. Одна з них на 86-й хвилині призвела до другого голу у ворота вишгородців. Коли ж пішла друга додаткова хвилина, то господарі зуміли чітко реалізувати кутовий – Горнакашвілі головою ввігнав м‘яч в сітку.

«Прикра і трохи нелогічна для нас втрата очок, - констатував Микола Слободянюк. – Зіграли два різни тайми. В першому не дозволили супернику нічого створити, самі ж забили двічі, хоча повинні були, як мінімум, ще стільки ж забивати. Що сталося після перерви сказати важко. Гра в обороні розвалилася на очах. Трішки не виручив воротар, особливо в першому голі і це, можливо, дезорієнтувало декого. Але ж до такого треба бути готовим, всі помиляються. Найприкріше те, що третій м‘яч пропустили вже в доданий час та ще й після власної помилки в обороні. Утім, не будемо вішати ніс, попереду у нас ще чимало матчів».  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери