Чи вдасться загасити «Факел» та забити «Патріоту»?

П'ятниця, Квітня 19, 2019 - 10:33

Дві наші дорослі команди проведуть в Лютежі чергові офіційні поєдинки.

Футбольна субота на «Лютіж Арені» обіцяє бути неймовірно цікавою, адже відбудуться два інтригуючи офіційні матчі, в яких зіграють «Діназ» та «Діназ-2». Головна наша команда під керівництвом Володимира Бондаренко в чемпіонаті України серед аматорів прийматиме липовецький «Факел» з Вінницької області. Саме ця команда завдала діназівцям найніцівнішої поразки в першому колі (1:7). Тепер настав час взяти реванш. Тим паче, що нині аматорський турнір в пріоритеті для «Діназу» й команда вийде на поле в оптимальному, а не в урізаному складі, як це було під час поїздки в Липовець, коли клубу довелося одночасно  проводити два матчі в різних куточках України.

Перед битвою з «Факелом» діназівці мали два тижні для підготовки, оскільки зустріч із земляками з вишгородської «Чайки» перенесено на середину травня. Працюючи в режимі щоденних тренувань, наставники постаралися зберегти емоційний підйом, який, безперечно, нахлинув після феєричної перемоги над кропивницьким «Олімпіком» (10:2) та звільнити лазарет. На сьогоднішній день, як зазначив наставник Володимир Бондаренко, в ньому мінімум гравців. Отож, «Діназ» вийде в бойовому складі аби загасити «Факел». Матч розпочнеться 20 квітня о 13 годині.

Одразу по завершенні цього поєдинку на «Лютіж Арені» розпочнеться зустріч третього туру чемпіонату області у вищій лізі між «Діназом-2» (тренер Анатолій Блазунь) та «Патріотом» (Баришівський район). Наші резервісти поступилися в двох попередніх турах і мріють тільки про перемогу. Зробити це буде дуже непросто, але за підтримки своїх вболівальників та підсиленний кількома гравцями основної команди «Діназ-2» повинен продемонструвати справжній спортивний дух і бійцівські якості. Цей матч розпочнеться о 15 годині.

Варто також зазначити, що рано вранці свої поєдинки проведуть також і юні вихованці футбольної академії. «Діназ-2007» та «Діназ-2008» прийматиме «Центр спорту – Фаворит» з Борисполя. Початок зустрічей о 10.00 та 11.00.     

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери