Чепурненко повернувся в «Діназ»

Понеділок, Липня 5, 2021 - 16:06

Через півроку півзахисник знову гратиме у складі вишгородців.

Центральний півзахисник Євген Чепурненко вдруге став діназівцем. В понеділок гравець провів перше тренування в новому-старому клубі й підписав річний контракт. Відтак, наступний сезон він виступатиме за «Діназ».

Вибір на користь колективу з Вишгороду не випадковий. В першому колі минулого сезону Євген був не тільки одним з лідерів команди Володимира Бондаренка, але й очолював гонку бомбардирів групи «А», маючи в своєму активі дев’ять голів. Правда, навесні його наздогнали й випередили інші футболісти, котрі продовжували грати у Другій лізі. Сам же Євген Чепурненько взимку пристав на пропозицію чернігівської «Десни» й перебрався до одного з лідерів УПЛ, де провів весняну частину сезону-2020/21. Але після того, як у цього клубу виникли певні негаразди, Чепурненко отримав статус вільного агента й прийняв рішення повернутися до «Діназу».  

Це буде вагома заміна тим, хто під час короткого міжсезоння залишив команду з Вишгородщини. На перегляді є також кілька потенційних новачків, котрі мають шанс закріпитися в колективі. Вже тиждень команда працює в режимі одноразових щоденних тренувань і в середу планує зіграти контрольний матч з київською «Оболонню».

Тим часом, є ще дві локальні втрати у складі «Діназу». Вирішив не продовжувати контракт з клубом досвідчений нападник Ігор Кірієнко (ймовірно, він може опинитися в столичному «Рубіконі»), а захисник/півзахисник Захар Добровольський відправився в оренду до новачка Другої ліги ставищенського «Любомиру».  

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів у підписники клубного Телеграм-каналу!!!!!!!!!!!! 

https://t.me/FCDINAZ_oficial

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Instagram: fc_dinaz

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери