Бучанці вирвали перемогу у Демидові

Понеділок, Жовтня 20, 2014 - 14:40

У принциповому поєдинку проти ФК «Буча» підопічні Михайла Стельмаха не змогли здобути бодай очко.

Поєдинок у Демидові очікувався з великим інтересом, оскільки зустрічалися два над принципових суперника – «Діназ» та ФК «Буча».

Забігаючи наперед варто сказати, що зустріч виявилася не просто жорсткою, а й жорстокою – безліч жовтих карток, вилучення та постійні брудні порушення правил стали основною характеристикою цього матчу. До честі наших футболістів саме бучанці в основному вдавалися до брудних прийомів.

Поєдинок розпочався дуже рівно, жодна з команд не хотіла віддавати ініціативу, наслідком чого стала посилена боротьба у центрі поля. В атаці у господарів вирізнялися Дмитро Жураківський та Євген Морозко, які завдяки своїй швидкості раз за разом змушували зупиняти їх тільки ціною фолу, у центрі як завжди багато працював Олександр Терещенко, якому активно допомагав капітан нашої команди Іван Рябовол. Після постійних порушень з боку гостей, «діназівці» мали багато можливостей відзначитись зі стандарту, однак в той вечір зробити цього не вийшло.

Бучанці, в свою чергу, змогли реалізувати один із небагатьох своїх шансів на контратаці: після прострілу з правого флангу та помилки центральних захисників нападник гостей замкнув дальну стійку.

Однак після пропущеного м’яча наші хлопці не знітились та продовжували атакувати. Ще більшого натхнення їм надало вилучення гравця з Бучі, який нечемно повівся з захисником «Діназу» Олександром Семеновим. Постійні апеляції до арбітра з боку тренерського штабу та гравців з Бучі могли, насправді, для багатьох з них завершитись неприємностями.

Покарання від «Діназу» не забарилася: це Дмитро Жураківський після сольного проходу з носка поцілив у дев’ятку воріт голкіпера гостей. Здавалося, що наша команда після того, як зрівняла рахунок, зможе дотиснути суперника, однак чергова прикра помилка у захист дозволила гостям провести чергову контратаку і хоча після добивання від суперника Євген Стриж був близький, щоб врятувати команду, рахунок став 1:2.

Як відчайдушно не намагались «діназівці» зрівняти рахунок у матчі, цього зробити підопічним Михайла Стельмаха не вдалося, хоча у самому кінці поєдинку врятувати бодай нічию міг Іван Шкаврон, який вийшов на заміну, але не зміг головою поцілити у ворота.

Однак на боротьбу за четверте місце цей результат ніяк не вплинув, оскільки у паралельному поєдинку ФК «Бровари» поступились у Ставищі місцевому «ХІЛД-Любомиру» з рахунком 1:0.

Отож, чемпіонат Київської області «діназівці» завершують на четвертому місці.  

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери