Брижчук дебютував в офіційному матчі за «Діназ» з голом, Дмитренко повернувся і забив

Субота, Серпня 29, 2020 - 21:54

Підопічні Володимира Бондаренко впевнено пройшли в наступний раунд Кубку України.

Кубок України. Перший попередній етап.

«РУБІКОН» (Київ) - «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:2

Голи: Брижчук (16), Дмитренко (74).

«Рубікон»: Мусієнко, Чорномаз, Куноун, О.Марченко (Нестеренко, 64), Боровик, Островерх, Шишкін, Касабуцький (Швець, 24), Бачинський (Новиков, 73), Масікевич (Цурупін, 46), Тищенко.

«Діназ»: Крикнін, Корешков, Грабчак, Гарбар (Волошин, 55), Дмитренко, Петренко, Чепурненко, Бовтрук (Добровольський, 79), Брижчук (Апанчук, 79), Бриженко (А.Марченко, 71), Кірієнко.

Попередження: О.Марченко (15), Куноун (73), Тищенко (76) – Грабчак (18), Чепурненко (29).

Головний арбітри - Є.Цибулько (Черкаська область).

Асистенти арбітра - О.Гірс (Одеса) та Я.Поважний (Харків).

Четвертий арбітр – К.Козорог (Київська область).

Спостерігач арбітражу – М.Родіоненко (Київ).

29 серпня. Щасливе. Стадіон «Арсенал-Арена». +29 С.

В стартовому складі «Діназу» на поєдинок Кубку України проти столичного «Рубікону» вийшло одразу троє новачків. Володимир Бондаренко вирішив одразу перевірити можливості цих футболістів в бойових умовах. І те в чому наставник не сумнівався при виборі складу яскраво підтвердилося грою.

Вишгородці вже з перших хвилин почали демонструвати, що вони більш досвідчені і майстровиті в професійному середовищі, ніж новачки ПФЛ. Чи не одна з перших серйозних атак на ворота киян ледве не завершилася взяттям воріт. Антон Брижчук на 4-й хвилині вийшов на ударну позицію і перевірив на міцність перекладину за спиною Антона Мусієнко. Вона витримала. І тут же гостру контратаку провели господарі та надійність в воротах проявив Іван Крикнін, котрий парирував удар Віктора Масікевича.

Утім, за десять хвилин «Діназ» досяг свого. Удар Євгена Чепурненко зі штрафного голкіпер парирував, але м’яч першим підхопив Антон Брижчук і з гострого кута пробив точно низом.

Повівши в рахунку, гості трішки заспокоїлися і дозволили Дмитрові Касабуцькому на 23-й хвилині пробити головою. На щастя перекладина виручила нашу команду. З цього моменту і наступної появи на полі екс-гравця «Діназу», а нині рубіконівця Богдана Швеця, гра розгорнулася від штрафної до штрафної. Команди ніби забули про те, що потрібно доводити атаки до ударів по воротах. Лишень наприкінці тайму діназівці різко проснулися і протягом трьох хвилин створили кілька чудових нагод для взяття воріт. Та ні Бовтрук, ні Брижчук, ні Бриженко, ні Кірієнко так і не змогли переграти голкіпера господарів.

На початку другого тайму на полі нічого не змінилося. «Діназ» більше контролював м’яч, але ось гостроти біля воріт «Рубікону» чомусь не виникало. Сигналом до активності став момент на 61-й хвилині. Валентин Корешков реактивно підключився до атаки і вийшов один на один, але пробив точно у воротаря. М’яч за мить опинився біля форварда Ігоря Кірієнко і той намагався його проштовхнути в сітку, але українці Річард Куноун та Антон Мусієнко цьому завадили. Через три хвилини Ігор Кірієнко підставляв ногу після передачі Антона Брижчука – шкіряна куля легко прилетіла в руки голкіперу.

Гол почав назрівати. І дозрів під час чергового стандарту. Знову його співавтором став Євген Чепурненко. Наш півзахисник потужно пробив по воротам, Антон Мусієнко вибив м’яч вперед і… точно на ногу Антону Брижчуку. Снаряд не дуже вдало ліг на ногу нашому півзахисникові і несильно полетів вперед. Та цього виявилося достатньо Володимиру Дмитренку, котрий з напівоберту переправив його повз захисників та голкіпера точно в кут воріт.

В заключні хвилині «Діназ» міг, як забити, так і пропустити. І це певний дзвіночок для всіх гравців, адже не варто заспокоюватися на полі й втрачати концентрацію аж поки не прозвучить фінальний свисток.

Початок сезону виявився вдалим для діназівців. Невдовзі старт регулярного чемпіонату. Вже в понеділок в Будинку футболу відбудеться жеребкування календаря Другої ліги і тоді ми дізнаємося, хто ж стане суперником «Діназу» в першому турі, який заплановано на 6 вересня. Щодо другого попереднього етапу Кубку України, то УАФ планує провести жеребкування 7 вересня, а самі матчі повинні відбутися 16 вересня.   

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери