Бовтрук та Гарбар ввійшли до символічної збірної Другої ліги

Четвер, Вересня 19, 2019 - 18:26

Серед лауреатів туру знову діназівці.

Емоційна перемога «Діназу» над вінницької «Нивою» (2:1), котру наша команда здобула на останніх секундах зустрічі, знову змушує журналістів та фахівців говорити про феномен дебютанта Другої ліги. І як результат подібної гри команди, два наші футболісти – Вадим Бовтрук та Олександр Гарбар - потрапили до симфолічної збірної, яку визначає інтернет-ресурс Sportarena.com. Причому, півзахисник Бовтрук є рекордсменом по такому потраплянню. Це вже втрете за десять турів він потрапив до числа лауреатів ігрового дня Другої ліги. Раніше він був включений до збірних 4-го та 8-го турів. Ось яку характеристику дали спортивні журналісти нашим футболістам.

ПРАВИЙ ЗАХИСНИК – ОЛЕКСАНДР ГАРБАР («ДІНАЗ»)

Взагалі-то, Гарбар грає у «Діназі» центрального захисника, але в звітному турі вимушено змістився правіше. І справився з поставленими завданнями. На фланзі мав чимало роботи через постійну активність Маляренка, Брижчуків і Загорулька, але не забував підключатися до атаки. Саме його ривок наприкінці матчу вирішив долю трьох очок: отримавши розрізний пас від Бовтрука, Олександр вийшов на воротаря й влучним ударом забив переможний м’яч.

АТАКУВАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК – ВАДИМ БОВТРУК («ДІНАЗ»)

Із чотирма гольовими передачами Бовтрук серед лідерів у списку найкращих асистентів Другої ліги, а до того відзначався розкішним відіграшем, посиливши «Діназ» в аматорському чемпіонаті України. У грі проти вінничан Вадим на досвіді розподіляв атаки, неодноразово даючи чудові загострюючі передачі. Наприклад, Бриженко скористатися ними не зумів, а от Ічанський після скидки Бовтрука гарматним ударом забив перший м’яч, а Гарбара Вадим вивів прямо на голкіпера, після чого відбувся переможний гол.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери