Бовтрук та Апанчук забезпечують перемогу «Діназу» над «Оболонню»

Середа, Липня 7, 2021 - 15:25

Перша контрольна гра вишгородців перед новим сезоном.

«ОБОЛОНЬ» (Київ) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:2

Голи: Бовтрук (23), Апанчук (45, з пенальті).

«Діназ» (стартовий склад): ГНП, Старенький, Волошин, Ічанський, Помазан, Бафталовський, Чепурненко, Петренко, ГНП, Бовтрук, Апанчук. На заміну виходили: Ізотов, Авдалян, Чернишов та ще дев’ять гравців, що перебувають на перегляді.

В середу, 7 липня, підопічні Володимира Бондаренко обіграли представника Першої ліги столичну «Оболонь». Успіх нашій команді забезпечили точні удари Вадима Бовтрука та Олександра Апанчука з «точки».

Це був перший контрольний поєдинок «Діназу» після повернення з відпустки і тижневої передсезонної підготовки. Звичайно, говорити про якісь оптимальні кондиції та склади обох команд складно, оскільки тренувальний процес тільки набирає обертів. «Оболонь» взагалі зібралася два дні тому. Обидва наставники поставили перед собою завдання перш за все оцінити ігрові кондиції та подивитися на потенційних новачків в «бойових» умовах. І відповідні висновки вже зроблено.

Сама ж гра розпочалася активно і вже на першій хвилині діназівці створили гострий момент біля воріт пивоварів. Затим самі господарі відповіли кількома гострими випадами, які також не принесли успіху. Але все ж територіальна ініціатива була за гостями. Відкрив рахунок в середині першого тайму Вадим Бовтрук, котрий відгукнувся на передачу Артема Бафталовського і головою переправив м’яч під стійку. Закріпив успіх «Діназу» Олександр Апанчук, який реалізував пенальті перед самісінькою перервою. Варто відзначити відмінні дії на полі центрального півзахисника Євгена Чепурненка, що повернувся в команду. Він чудово зв’язав всі ланки й сам не раз загрожував воротам «Оболоні». Трішки б фарту і Євген хоча б один м’яч провів.

По перерві в обох командах на поле вийшли практично оновлені склади з великою кількістю гравців, що перебувають на перегляді. Відтак, гра вирівнялася й оболонці створили кілька небезпечних моментів. М’яч не раз випробував міцність каркасу, як одних, так і інших воріт, але в сітку так і не залетів.

Не знижуючи тренувального ритму діназівці зберуться вже наступного дня на чергове тренування. А в суботу на них чекає ще один контрольний поєдинок. На цей раз з новачком Другої ліги «Любомиром» зі Ставище. Матч відбудеться 10 липня в Демидові. Початок зустрічі об 11:00. 

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів у підписники клубного Телеграм-каналу!!!!!!!!!!!! 

https://t.me/FCDINAZ_oficial

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Instagram: fc_dinaz

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери