Бондаренко – головний тренер «Діназу»

Середа, Лютого 14, 2018 - 09:01

Наша команда повертається до вищої ліги обласного футболу.

Новим головним тренером першої дорослої команди «Діназу» офіційно призначено молодого тренера Володимира Бондаренко. Про це оголосив почесний президент футбольного клубу, народний депутат України Ярослав Москаленко. На даний момент новий наставник знайомиться зі своїми майбутніми підопічними, вивчає їх потенційні можливості. Перед оновленим «Діназом» поставлено завдання перш за все за рахунок власних вихованців академії, у яких є хороший потенціал, закріпитися в елітному футболі Київщини. Згодом ми запропонуємо розширене інтерв’ю з Володимиром Бондаренко, котрий більш детально розповість про своє бачення, завдання та плани «Діназу».

Як відомо, «Діназ» два роки тому тимчасово призупинив виступи у вищому дивізіоні чемпіонату області і ось тепер повертає втрачені позиції та відкриває нову сторінку в своїй історії. Поки що остаточно не влагоджено питання про помічників нового наставника, але вже відомо про повернення до клубу досвідчених Дмитра Прими та Володимира Крохмаля, котрі кілька років тому грали в «Діназі», а останнім часом разом з Володимиром Бондаренко захищали кольори «Десни» з Погребів. Також ймовірно, що у вишгородській команді з’явиться ще один екс-гравець «Десни» Денис Петренко.    

На тренерській посаді залишається відданий клубу Микола Слободянюк. Він продовжить роботу з другою дорослою командою «Діназу», яка планує й надалі виступати в першій лізі першості Київської області. І саме під керівництвом Слободянюка «Діназ» буде захищати титул переможця в нинішньому розіграші Меморіалу Щанова, котрий стартує 17 лютого.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери